25 Nisan 2017 Salı

Bronzlaşma tutkusu bu hale getirdi!

Alman model Martina Big, aşırı bronzlaşmış teni ve devasa boyuttaki göğüs ölçüsüyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuluyor. Genç modelin önceki halini görenler gözlerine inanamıyor…

Almanya’nın Trier şehrinde yaşayan ve modellik yapan Martina Big (28), aşırı bronzlaşmış teni ve devasa göğüs ölçüsüyle dış basında büyük yankı uyandırdı.

‘Afrikalı gibi görünme’ isteğini takıntı haline getiren Alman kadın, bu uğurda sayısız kere solaryum cihazına girdiğini ve bronzlaşma tutkusunu yenemediğini ifade ediyor.

Ten rengini koyulaştırmak için solaryum ile yetinmeyen Big, vücuduna melanin pigmenti enjekte ediyor. ‘Avrupa’nın en büyük göğüs ölçüsüne sahip mankeni olarak da bilinen Big, göğüslerini son haline getirebilmek için pek çok kere bıçak altına yatmış.

İstediği her an bronzlaşabilmek için kendi evine de solaryum cihazı alan Alman kadın, arkadaşlarının ve doktorunun eleştirilerine kulaklarını tıkadığını ve ten rengi istediği hale gelene kadar bu zararlı işlemlere devam edeceğini vurguluyor.

Önceki görüntüyle karşılaştırıldığında tamamen farklı bir görüntüye kavuşan Big, sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘yapay ve sağlıksız’ göründüğü gerekçesiyle eleştiri bombardımanına tutuldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir