26 Nisan 2017 Çarşamba

Gözaltındaki ünlü oyuncu hakkında karar

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneği çıkan Selim Erdoğan tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi.
Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan gözaltına alındı. Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen Selim Erdoğan, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Selim Erdoğan'ın rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.
TUTUKLANDI
Villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneği çıkan Selim Erdoğan, uyuşturucu imal etmek ve satmak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir