29 Mayıs 2017 Pazartesi

Güzellik Atlası'na girmiş

İzlenme rekorları kıran Vatanım Sensin'de rol alan genç oyuncu Güzellik Atlası'nda yer alıyor.

Her hafta milyonlarca kişiyi ekran karşısına çeken Vatanım Sensin'de rol alan Pınar Deniz, Romanyalı fotoğraf sanatçısı Mihaela Noroc'un Güzellik Atlası'na da girdi.
Tam dört yıldır dünyayı gezip kültürlere göre "güzellik" anlayışını simgeleyen kadınları görüntüleyen Noroc, İzmir'e gittiğinde Pınar Deniz'i de sokakta görüntüledi.

Noroc, Deniz'in fotoğrafını Facebook sayfasında Aralık 2016'da paylaştı. Bu paylaşımın ardından da Noroc'un hem Türk hem de dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorumlar yağdı.
Pınar Deniz, 1994 doğumlu. Üç yıl önce Gani Müjde'nin bir deneme çekimine gittiğinde kariyerine de başlangıç yapmış oldu.
İlk olarak Sil Baştan dizisinde rol alan Pınar Deniz,şu sıralar Vatanım Sensin'de Halit Ergenç'in canlandırdığı karakterin kızını oynuyor.

Her şey bundan dört yıl önce başladı.. Romanyalı fotoğrafçı Mihaela Noroc, sırt çantasını ve kamerasını aldı ve evinden çıkıp yollara düştü. Amacı, dünyanın ilgisini çeken ülkelerine gitmek ve o bölgelerin kadınlarının sahip olduğu doğal güzelliği kendi kültürleri içinde görüntülemekti. Noroc, Güzellik Atlası adlı bu projesi için 37 ülkeyi gezdi ve yüzlerce fotoğraf çekti. Sonunda da hazırladığı Güzelliğin Atlası adlı fotoğraf albümü geçtiğimiz ay kitabevi raflarında yerini aldı. Noroc'un bu ilginç çalışmasına dünyanın dört bir yanından istek yağıyor.

Gezileri sırasında çektiği fotoğrafların bazılarını Facebook ve Instagram sayfalarında paylaşan Noroc'un yolu Türkiye'ye de düştü. İstanbul, Ankara ve İzmir'e gitti, projesine Türk kadınlarını da dahil etti.
Noroc, bu çalışmayla güzelliğin kozmetikle ya da ölçülerle ilgili değil insanın tamamen kendisiyle ilgili olduğunu gözler önüne sermeyi amaçladığını söylüyor.

Instagram ve Facebook sayfalarında binlerce kişinin takip ettiği Noroc'a "Lütfen bizim ülkemize de gel" diye mesajlar yazıp çağıranlar da var.

Görünen o ki Noroc dünyayı gezip güzellik atlasını çıkarmaya bir süre daha devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir