29 Mayıs 2017 Pazartesi

Peker Açıkalın operasyon geçirdi

2014 yılında kalbine mitral kapak takılan oyuncu Peker Açıkalın, geçtiğimiz hafta yeniden hastaneye yattı. 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu ölümden dönen oyuncuya kalp pili takılmıştı. Kalp pilinin süresi biten oyuncu, geçtiğimiz hafta gün başarılı bir operasyon geçirdi.

Peker Açıkalın'ı hastanede kızları yalnız bırakmadı. Narin Şeker ve Perim Yakut Açıkalın, ameliyata giren babalarına destek oldu.Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili sık sık takipçilerini bilgilendiriyor. Açıkalın'ı bu zor günlerinde yalnız bırakmayan dostlarından biri de oyuncu Ali Sürmeli'ydi.
Ünlü oyuncu ameliyata girerken sosyal medya hesabından böyle dua istedi:
Motor bakım başlasın,kalp pilimin süresi bitti,yarın sabah operasyon var,hani paylaşıyım dedim,mesaj gelir,dua gelir,bana iyi gelir.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MESAJ
Hastanede gördüğü ilgiden çok memnun kalan usta oyuncu, hastane personeline teşekkür etti ve sağlık personellerine yönelik artan saldırı olaylarını da kınayarak şöyle konuştu: "Tüm sağlık çalışanlarına ve eli öpülesi tüm doktorlardan Allah razı olsun ve insanlıktan nasibini almamış bu kutsal insanlara saldıranları da… Allah acılar içinde bıraksın.."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir