10 Temmuz 2017 Pazartesi

Ivana Sert’ten silikon açıklaması

Geçtiğimiz hafta 'Tamzara dokuması' defilesinde baş manken olarak katılan güzel manken Ivana Sert şu sıralar ailesiyle birlikte Yunanistan'da tatilini sürdürüyor.
Güzel manken Ivana Sert, sıcak havanın tadını ailesiyle birlikte Yunanistan’da tatil yaparak çıkarıyor. Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son olarak ise plajda güneşlenirken yaptığı paylaşım takipçileri tarafından dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

ENFEKSİYON TEDAVİSİ GÖRÜYOR
İvana Sert’in pozunu görenler onun silikonlarını yenilediğini fark etti. İlerleyen yaşına rağmen çarpıcı fiziğiyle dikkat çeken Sert’in yeni silikonlarından dolayı iltihap kaptığı ve enfeksiyon tedavisi gördüğü haberleriyse magazin gündemine bomba gibi düştü. Doktorun tavsiyesine uymadığı için dikişleri denizde patlayan İvana Sert’in hastanede olduğuna dair haberler yapıldı.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Hakkında çıkan iltihap haberleriyle ilgili ulaştığımız Sert, ilk kez hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak Sözcü’ye açıklamada bulundu. Sert yaptığı açıklamada; ‘Silikonları mikrop kaptı’ haberleri gerçeği yansıtmıyor, tedavi görmüyorum ve gayet sağlıklıyım’ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir