29 Aralık 2018 Cumartesi

Cem Yılmaz’dan sonra Şahan Gökbakar da ‘Boykot’ iddialarına yanıt verdi

Yapımcılar ile Mars Cinema Group arasındaki ‘promosyonlu bilet uygulaması’ tartışması sürüyor. Haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini savunan film yapımcılarının boykot kararı aldığı öne sürüldü. Konuyla ilgili ilk paylaşımlar Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’dan geldi.

Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, bugün sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı açıklamada ‘Kaçamak ve 2 Arada’ isimli 60 dakikalık ve bağımsız hikayelere sahip Karakomik Filmler serisinin 6 aydır süren çekimlerinin bugün biteceğini söyledi.

Filmin afişini paylaşarak ekip arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz, “Emek verdiğimiz filmlerin en adaletli şekilde seyircisiyle buluşacağı günü bekliyorum. Film bizim, film sizin. Mısır’a değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur” ifadelerini kullandı.




Daha önce filmin ocak ayında vizyona gireceğini açıklayan Cem Yılmaz, filmin vizyon tarihi için ise “En yakın sinema salonuna sorarsanız size tarih vereceklerdir” diye yazdı.

‘KESİN BİR KARAR YOK’

Cem Yılmaz’ın ardında ise Şahan Gökbakar ayrıntılı bir açıklama yaptı. 38 yaşındaki yapımcı ve oyuncu “Evvelki günlerde ve özellikle bugün yapımcılar ve sinema işletmeleri arasında anlaşmazlıklar olduğu ve yapımcıların filmlerini çıkmama kararı aldığı yönünde haberler basında geniş yer almıştır. Bu haberlerde şirketimiz Çamaşırhane Film, Şahan Gökbakar ve 2019 yılında vizyona girmesi planlanan Recep İvedik 6 filmiyle ilgili çeşitli yorum ve ifadeler bulunmaktadır. Tüm sinema işletmeleri ve şirketimiz arasında devam eden müzakere süreçleri henüz sonuçlanmadığı için şirketimiz tarafından alınmış kesinleşen bir karar bulunmamaktadır” dedi.

‘GÖSTERİMLE İLGİLİ KARARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ’

Gökbakar sözlerine şöyle devam etti “İlerleyen süreçte her türlü ticari ve hukuki yolu değerlendirerek bir sonuca vardığımız takdirde geniş bir basın toplantısı yaparak hem soruna açıklık getirecek hem de filmimizin gösterimi ile ilgili kararımızı birinci ağızdan siz değerli kamuoyua aktaracağız”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir