24 Aralık 2018 Pazartesi

Beyonce ikizleriyle Hindistan'da

Beyonce, 18 aylık olan ikizleri Sir ve Rumi'nin fotoğraflarını sık sık hayranlarıyla paylaşmaktan çekinmiyor. 'Popun divası', bu defa Hindistan'daki Mumbai plajından paylaşım yaptı.


Gerek sosyal medyada, gerekse de konserlerinde çocuklarıyla birlikte görünmekten kaçınmayan Beyonce, 18 aylık ikizleri Sir ve Rumi’nin yeni fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
Geçen hafta Hindistan’a giden Beyonce, resmi web sitesinde çocuklarının Mumbai plajında çekilen fotoğraflarını yayınladı.

Beyonce, Hint milyarder Mukesh Ambani’nin 27 yaşındaki kızı Isha Ambani ile ülkenin bir başka milyarderinin 33 yaşındaki oğlu Anand Piramal’ın 5 gün 5 gece süren düğününde sahneye çıkmak için Hindistan’da bulunuyordu.

37 yaşındaki popun divası, ikizlerini en son eşi Jay-Z ile düğün tazelediklerinde hayranlarına göstermişti.
Beyonce yazın ailece çıktığı Avrupa tatili sırasında bir yaşında olan ikizlerini kendi internet sitesinden böyle göstermişti.

22 Grammy sahibi olan Beyonce’nin altı yaşında Blue Ivy adında bir de kızı var.
Beyonce ve Jay-Z , birlikte çıktıkları “On The Run II Tour” isimli turnenin Cardiff'teki açılış konserinde, sahneye kurulan dev ekranda “Sevgi evrenseldir” (Love is universal) notuyla çocuklarını kucakladıkları fotoğafları yansıtarak hayranlarına sürpriz yapmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir