24 Aralık 2018 Pazartesi

NARS'ın Yeni Yüzü: Yaşayan İkon Naomi Campbell

Sektördeki her kült markanın gözdelerinden olan, uzun ve gösterişli kariyeri boyunca birçok yüksek moda markasının kampanyalarında yer alan Naomi Campbell, şaşırtıcı bir şekilde hiçbir güzellik markasının yüzü olmamıştı. Ta ki şimdiye kadar: Naomi kadar ikonik, güzellik dünyasının önde gelen markalarından NARS yeni yüzü olarak Naomi Campbell ile anlaştı.

'François (Nars) ve ben bir aile gibiyiz. Böyle köklü ve müthiş bir markanın parçası olmkatan onur duyuyorum.' diye anlatıyor Naomi bu buluşmayı. Süpermodelin sözlerine François Nars şunları ekliyor 'Naomi yaşayan bir ikon ve kameraya inanılmaz güçlü bir karakter yansıtıyor. O ve ben bir aileyiz. Onu kariyerinin en başından beri tanıyorum. İlk günlerinden beri ona, güzelliğine ve stiline hayranım.'
Deklanşörün başında François Nars'ın olduğu ve makyaj artistliği görevini James Kaliardos'un üstlendiği kampanya, 2019'un başında bizlerle buluşacak. Naomi, NARS'ın Radiance Repowered ailesinin yüzü olarak karşımıza çıkacak. Kampanyaya ayrıca yeni fondöten tonları, Skin Deep Eye Palette ve Super Radiant Booster da dahil. Naomi daha sonra markanın kült haline gelen Orgasm serisinin tanıtımını üstlenecek.
Orijinal süpermodel, podyumun ikonlarından Naomi Campbell ve güzellik dünyasının ikonik isimlerinden NARS: Güzellik tutkunları olarak bundan daha çok heyecan uyandıran bir iş birliği düşünemiyoruz!
(Kaynak:vogue.com.tr)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir