25 Şubat 2015 Çarşamba

Sıradaki isim: Bergüzar Korel..

Fit görünümleriyle dikkat çeken ünlü kadınlar beslenme sırlarını okuyucularla paylaşmaya başladı. Birçok ünlünün ardından Aslı Hünel de yemek kitabı yazıyor. Sırada Bergüzar Korel var.


EB­RU ŞAL­LI ÇOCUKLARA YAZDI

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre sağ­lık­lı ya­şam de­nil­di­ği za­man ak­la ilk ge­len isim­ler­den bi­ri olan Eb­ru Şal­lı­’nın iki ki­ta­bı bu­lu­nu­yor.

İlk kitabında kendi çocuklarına da pişirdiği bes­le­yi­ci ve lez­zet­li ço­cuk ye­mek­le­rini paylaşan Şallı, ikin­ci ki­ta­bıy­la da ye­tiş­kin­ler için bir­bi­rin­den fark­lı ve sağ­lık­lı ye­mek ta­rif­le­ri ve­ri­yor.

PI­NAR AL­TUĞ İKİ Kİ­TA­BI VAR

Mut­fak­ta­ki be­ce­ri­le­ri­ni ye­mek ki­ta­bı ya­za­rak hay­ran­la­rıy­la pay­la­şan Al­tu­ğ’­un, ‘Pı­na­r’­ın Mut­fa­ğın­da­n’ ve ’Pı­na­r’­ın Ye­mek Gün­lü­ğü­’ ad­lı iki ki­ta­bı var.

Gİ­ZEM ÖZ­DİL­Lİ ÇOK ÖZEL 94 TARİF

Gizem Özdilli, ço­cuk­lu­ğun­dan bu ya­na mut­fa­ğa olan il­gi­si­ni “Gi­ze­m’­in Mut­fak Aş­kı­” ki­ta­bın­da der­ledi. 94 çok özel tarfi veren Öz­dil­li­, kitabında mut­fak sır­la­rı­nı tüm sa­mi­mi­ye­tiy­le aktarıyor.

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ MUTFAĞA MERAKLI

Samanyolu TV’de yemek programı sunan Aslı Hünel, çocukluğundan bu yana mutfağa meraklı. Türk sanat müziğinin güçlü sesi, TV programı ve albüm çalışmalarının yanı sıra bir yandan da yemek kitabı çıkarmak için kolları sıvadı. Hünel, kitabında sadece yemek tarifleri vermeyecek. Yemeklerin birbiriyle uyumunun sırlarını da paylaşacak.

YAYINEVLERİ KAPISINI AŞINDIRIYOR

Organik gıdalardan yaptığı sağlıklı yemek ve tatlı tariflerini sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Bergüzar Korel’in reçetelerini bir kitapta toplamak isteyen yayınevleri sırada bekliyor. Tekliflere sıcak bakan ünlü oyuncu, mutfak alışverişinin tümünü organik pazarlardan yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir