1 Mart 2015 Pazar

Kahvenize ne kadar yağ alırdınız?

Gerek yazdığı kitaplarla ve gerekse sahip olduğu sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine sağlık ve güzellik tüyoları veren Tülin Şahin, son olarak kahveye şeker yerine yağ konulması alışkanlığı hakkında bilgi verdi. İşte Şahin’in şeker ve yağ karşılaştırması: “Tüyolara devam, yeni trend duble espressonun içine şeker yerine konulan bir kaşık yağ. Uzmanlar maalesef şeker için hiç iyi şeyler söylemiyorlar. Maalesef çünkü ben çok tüketiyorum şeker… Yağlı kahveyi popüler yapan kişi ise, Tibet’de tırmanış yaparken enerji vermesi için yağ ile kahve servis edilen Dave Asprey. Dağcılar, yağlı kahveyi hem dikkati artırmak hem de enerji almak için kullanıyorlar. Hatırlarsanız iki hafta önce #tülinşahinlemoda da ‘diyet hakkında şaşırtıcı bilgeler’ konusu hazırlamıştık. Kahve metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyor, yağ ise sindirmemize yardımcı oluyor diye sizlere bu tüyoları vermiştik. Hadi bakalım kahvenize ne kadar yağ alırdınız?”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir