20 Mart 2015 Cuma

Sinan Akçıl hayranlarından Ebru'ya tepki

Sinan Akçıl'ın hayranları Şallı'ya, 'Melek dedik, kelek çıktı.', 'Aşk bitiyorsa önce Sinan'ın haberi olmalıydı' gibi yorumlar yaptı.


Magazin dünyasının şaşırtan aşklarından biri olan müzisyen Sinan Akçıl’la Ebru Şallı’nın 1.5 yıllık ilişkisi önceki gün sürpriz bir şekilde noktalandı. ‘Kutsal Kadın’ dediği Ebru Şallı için aşk şarkıları yazan ve “O benim meleğim” diyen Akçıl, önceki gün beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

‘HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN’

Ebru Şallı’nın aşkı bitirdiğini gazetelerde çıkan haberlerden öğrenen Akçıl, “Bizim gerçekten son bir haftadır bir kopukluğumuz vardı. Yakın zamanda bir kez daha oturup konuşacaktık. Ama o, bu kararı daha önceden açıklamış. Ben de gazeteden öğrendim. Allah’ın kaderine karşı gelinmez, bir melekten ayrılmak zor olsa da… Ama bitti mi diye soruyorsanız, Ebru bitti diyorsa bitmiştir. Herkes için hayırlısı olsun” dedi.

EVDEN AYRILIP OTELE YERLEŞTİ

Ünlü müzisyenin hayranları ise Şallı’ya, “Melek dedik, kelek çıktı.”, “Aşk bitiyorsa önce Sinan’ın haberi olmalıydı” gibi yorumlar yaptı. Akçıl’ın Ebru Şallı ile birlikte oturdukları evden de geçtiğimiz günlerde ayrılıp bir otele yerleştiği öğrenildi.Takvim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir