29 Mayıs 2015 Cuma

Engin Hepileri Beyza Şekerci'nin düğününde şıklık yarışı

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, “İntikam” dizisinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı. Çift, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi.


Engin Hepileri ile Beyza Şekerci’nin düğünü, sanat dünyasını buluşturdu. 300 kişilik düğüne Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Kenan Doğulu-Beren Saat, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Burak Sağyaşar, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Özge Özberk, Özlem Yılmaz ve Hande Doğandemir’in de arasında bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı.


Nikah öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hepileri, “Bu kadar güzel bir kadınla hayatımı birleştiriyor olmak, tarif edilemeyecek bir duygu. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum. Bu sabah çok güzel uyandım. Artık yola ‘ben, sen’ değil ‘biz’ olarak devam edeceğiz. Bu arada anne-baba olmayı düşünmek bile bize heyecan veriyor. Sabırsızlanıyoruz doğrusu” dedi.


Ünlü oyuncu, balayı planlarını da açıkladı: “Bu mevsimde Türkiye bir başka oluyor. Marmaris tarafında güzel bir dört gün geçireceğiz.” Hepileri’nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı Okan Yalabık’ın, Şekerci’nin şahitliğini ise menajeri Gaye Sökmen’in üstlendiği nikahın sürprizi Kenan Doğulu’dan geldi. Ünlü şarkıcı, çifte jest yaparak eline mikrofonu alıp sahneye çıktı ve en romantik şarkılarını yeni evliler için seslendirdi. Bu arada Beren Saat de dansıyla Doğulu’ya eşlik etti.


Beren Saat-Kenan Doğulu çifti de davetliler arasındaydı. Beren Saat, kıyafetiyle gecenin en çok dikkat çeken ismi oldu.


Geceye eşi Bergüzar Korel’le katılan Halit Ergenç, düğün sırasında eline mikrofonu aldı ve Engin Hepileri-Beyza Şekerci çifti için “Yandım Yandım” şarkısını söyledi.


Ceyda Düvenci -Bülent Şakrak


Engin Altan Düzyatan - Neslişah Alkçolar Düzyatan







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir