22 Mayıs 2015 Cuma

Kızları tasma takıp dolaştırdı

Avustralyalı ‘tütün kralı’ Travers Beynon, gösterişli yaşamıyla internetin yeni fenomeni oldu.


Milyarlarca dolarlık serveti olan Beynon son yaptığı hareketle tepki çekti. Beynon arabasına binmeden önce tasma taktığı kızlar ile birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaştı.


Travers Beynon gelen tepkiler üzerine yüklediği fotoğrafı silerek bir yenisini yükledi ve altına 'Tasmaları kaybettim. Grinin 50 Tonu hikâye, ben Siyahın 1000 tonuyum' notunu düştü.


Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ı artık çok iyi tanıyorsunuz büyük olasılıkla. Ama şimdi onu bir kenara bırakın. Çünkü en az kendisikadarrenkli bir rakibi var: Avustralyalı Şeker Adam Travers Beynon.

Tütün işi yapan ve bu sayede milyarder olan Beynon etrafında yüzlerce güzel genç kadın ile birlikte sürdürdüğü yaşamına ilişkin fotoğraflar paylaşarak Instagram'da şöhret oldu.


Candy Shop Mansion (Şeker Dükkanı Malikanesi) adını verdiği bir konutta yaşayan Beynon, kendisini de Şeker Adam olarak adlandırıyor.


Travers Beynon evli, dört çocuk babası. Zaman zaman çocuklarıyla birlikte çekilen pozlarını da Instagram sayfasında paylaşıyor.

Değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan bir malikanede sadece ailesiyle değil onlarca güzel kadınla birlikte yaşıyor.

Çılgın partilerinde çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak ünlü olan Benyon'ın kapısının önü de birbirinden lüks arabalarla dolu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir