30 Temmuz 2015 Perşembe

Angelina Jolie'den oğluna unutulmaz ders

Sinema yönetmenliğine iyice ısınan Angelina Jolie, büyük oğlu Maddox'u da işin içine çekti. 


Şu sıralar Netflix için Kamboçya'nın Kızıl Kmerler dönemini anlatan bir film yöneten Jolie, oğlu Maddox'un da her gün okul çıkışı sete gelip kendisine yardım edeceğimi söyledi.

Angelina Jolie, Kamboçya'da dünyaya gelen 13 yaşındaki Maddox Jolie Pitt'in doğduğu ülkenin gerçeklerini ve kimliğini bu sayede daha iyi öğreneceğini umduğunu da sözlerine ekledi.


Jolie "Maddox ve ben filmi hazırlarken yan yana olacağız ve onun ülkesi hakkında çok şey öğreneceğiz" diye konuştu.

Ünlü yıldız "Maddox; bu hafta 14 yaşına girecek. Evet, o benim oğlum ama aynı zamanda Kamboçyalı. Kim olduğunu ve nasıl bir geçmişten geldiğini öğrenmesi önemli" dedi.


Angelina Jolie, bu yüzden oğlunun her gün okul çıkışı kendisiyle birlikte sette olacağını ve filmin kamera arkası hazırlıklarıyla ilgileneceğini söyledi.

Maddox Chiwan Jolie Pitt, 2001 yılında Kamboçya'da doğdu. O sırada ona Rath Vibol adı verildi. Angelina Jolie, 2002 yılındaikinci kocası aktör Billy Bob Thornton ile evliyken onu evlat edindi ve adını Maddox olarak değiştirdi.

Jolie'nin ilk çocuğu olan Maddox, ünlü yıldız tarafından evlat edinildiğinde 7 aylıktı.

Ünlü yıldız, Maddox Jolie-Pitt Foundation adında Kamboçya'da yoksulluk ve çevre bilinci konularında faaliyet gösteren bir vakıf da kurdu.

Jolie'nin amacı oğlunun yetişkin olduğunda bu Vakıf'ın başına geçip işleri kendisinden devralması.


Kızıl Khmerler; Kamboçya'da gerilla savaşıyla iktidarı ele geçirerek 1975-79 arasında ülkeyi yöneten Maocu çizgideki radikal komünist hareket. Hareketin kurucusu ve önderi Pol Pot'tur. 1967'de, Kamboçya Komünist Partisi'nin silahlı kolu olarak kurulduğu kabul edilir. Yaklaşık olarak 2 milyon insanın ölümü ile sonuçlanan Kamboçya soykırımından sorumlu tutuluyorlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir