28 Kasım 2015 Cumartesi

Dindar bir ailede büyüdüm ama şimdi ateistim

Ünlü aktör Brad Pitt hakkında bilmediğimiz hiçbir şey kalmadı diyebiliriz. 51 yaşındaki altı çocuk babası Pitt, özel hayatının çok fazla gündeme getirmediği bir noktasını da açıkça ortaya serdi.

The Telegraph Magazine'e konuşan Pitt, çok dindar bir ailede yetiştiğini ama bunun sonucunda ateist olduğunu söyledi. Pitt, çocukluk çağlarında çok sıkı bir dini terbiye alarak büyüdüğünü anlattı.
Ünlü aktör "Babam bize dini kurallara göre ne yapmamız ya da yapmamamız gerektiğini sürekli anlatırdı" dedi. 
Şu anda bir taşımacılık şirketinin sahibi olan babası William Pitt'in katı disiplinli bir çocuk yetiştirme tarzı olduğunu belirterek "Ama aynı zamanda daha yumuşak bir yanı da vardı" diye konuştu.
Brad Pitt böyle bir ortamda büyümüş olmasına rağmen bugün artık kendisini ateist olarak tanımladığını da sözlerine ekledi.
Altı çocuk babası olan Brad Pitt, onları farklı bir biçimde yetiştirdiğini söyledi. Üç erkek çocuğu söz konusu olduğunda son derece disiplinli davrandığını anlatan Pitt " Kızlarım için aynı durum geçerli değil. Onlara böyle davranmam gerekmiyor, çünkü yanlış bir şey yapmıyorlar" diye konuştu.
Brad Pitt "Anne ve baba olarak görevimiz, çocuklarımıza hayatta yapmak istediklerini bulma konusunda yardımcı olmak" dedi.
Brad Pitt'in eşi Angelina Jolie'nin ise bu konudaki yaklaşımı biraz daha farklı. Güzel oyuncu daha önce verdiği bir röportajda "Bu dünyada yalnız değiliz. Bilmiyorum bunun bir adı var mı, inanç ya da din... Tek bildiğim bizim, hepimizin üstünde bir şey var ve o hem güzel hem de birleştirici" demişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir