30 Kasım 2015 Pazartesi

Sibel Can'ın genç kızlık hayali gerçek oluyor

Sibel Can, Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam konser verdi. Sahne öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, ocak ayında Burhan Bayar şarkılarından oluşan ‘genç kızlık hayalim’ dediği albümü çıkaracağını söyledi.
Sibel Can, ocak ayında çıkaracağı yeni albümünün müjdesini verdi. Can, “Mutlu Ol Yeter”, “Yalnızım”, “Mavi Mavi” gibi unutulmaz birçok efsane şarkının bestekârı olan Burhan Bayar’ın sevilen şarkılarını söyleyeceğini belirtti. Albümü ocak ayında çıkacağını açıklayan Can, “Genç kızlık hayalim gerçekleşiyor. Burhan Bayar şarkıları söyleyeceğim. Sevgili İbrahim Tatlıses’in, Müslüm Gürses’in söylediği bütün şarkıları bir kadın olarak ilk defa ben söyleyeceğim. Onlardan sonra söylemek de bana gurur veriyor. Bu da dünyanın en güzel şeyi. İnşallah ocak ayına yetiştireceğim” diye konuştu.
3 KOSTÜM DEĞİŞTİRDİ
Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Can, konserin startını “Bir Parmak Bal” şarkısıyla verdi. Yaklaşık üç buçuk saat sahnede kalan şarkıcı, üç kostüm değiştirdi. İlk olarak Dolce Gabbana marka bir elbise giyen Can, ardından Asiye Kocaman imzalı gece mavisi bir elbiseyle boy gösterdi. Sanatçının son kostümünü ise kızı Melisa’nın Londra’dan annesi için özel olarak seçtiği öğrenildi. Can’ı izlemeye gelenler arasında oğulları Emir ve Engincan da vardı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir