23 Kasım 2015 Pazartesi

Ünlülerin estetik karnesi


Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu ünlülerin estetik karnesi çıkarttı. Dr. Bayraktaroğlu, güzellik ifadesinin çoğunlukla fiziksel özelliklerimizi tanımlayan bir kelime olmasına karşın insanın pozitif hayat görüşü, zarif düşünüş ve davranış şeklinin bizi güzelleştiren özellikler olduğunu belirtiyor. Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu; “Estetik Cerrah olarak bizler size yalnızca fiziksel anlamda avantajlar sağlayabilirken güzelliğinizi anlamlandırmak sizlerin elinizde. Güzellik bir kültürdür.” diyor. Ve ünlüler ile ilgili görüşlerini aktarıyor.
SerdarBoraB1
Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu

Bergüzar Korel
Bergüzar Korel sağlıklı ve dikkat çekici bir fiziğe sahip. Her açıdan çok dikkat ettiği belli olan özel hayatı sayesinde formunu ve gençliğini uzun zaman koruyacak. Estetik müdahale kullanmayan sanatçı doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Ancak ilerleyen zaman içinde kendisine bir iki ufak dokunuş önerebilirim.
Hülya Avşar
Hülya Avşar uzun zaman sert spor yaptığı için kendisini yordu. Ancak dikkatli ve düzenli bir yaşamı var. Avşar, yaşını çok iyi taşıyor ve doğallığından ödün vermiyor. Zaman zaman botoks uygulaması kullanan Hülya Avşar’ın aslında bu tür uygulamalara ihtiyacı yok. Doğal görüntüsü yeterince güzel.
hulya-avsar-kapak8_343
Hande Yener
Hande Yener, estetik müdahaleleri en başarılı şekilde kullanan ünlülerden. Ayrıca doğal olarak zayıf ve gayet fit bir fiziğe sahip. Uyku konusunda biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Gece hayatının eksilerinden olan uykusuzluk, gençliğin en büyük düşmanı ve maalesef geri dönüşü yok. Zaman zaman göz çevresi için bazı dokunuşlar faydalı olabilir. Yener yine de doğallığını korumayı başarıyor.
Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay şanslı genetiğe sahip olanlardan. Açık ten rengi ve renkli gözleri ona her zaman daha genç bir ifade veriyor. Özellikle göz çevresine bazı estetik uygulamalar yaptırdığı belli. Ancak dozunda ve gayet doğal taşımasını biliyor. Yeşilçay’ın sadece kilosuna daha dikkat etmesi gerekiyor. Bazı dönemlerde kendisine sporun yanında ufak uygulamalar önerebilirim.
D6A3403_1-copy
Tarkan
Tarkan, uyku ve beslenme konusunda çok dikkatli bir isim. Bunun karşılığını alıyor ve almaya devam edecek. Ayrıca huzurlu bir ruhu olan Tarkan’ın bu nedenle her zaman genç kalacağı kesin. Sanatçının cilt bakımına çok önem verdiği belli.
Mustafa Sandal
Mustafa Sandal çok dikkatli yaşayan ünlülerimizden. Kendisi sağlık ve spor konusunda hassas olduğunu görünüşü ile belli ediyor. Her zaman fit olan sanatçı beslenmesine dikkat ettiği için formunu koruyor. Düzenli yaptığı spor da ona artılar sağlamaya devam ediyor.

Halit Ergenç
Halit Ergenç çok iyi bir fiziğe sahip. Doğuştan şanslı insanlardan kendisi. Sağlıklı bir hayat ve beslenme sonunda uzun zaman gençliğini koruyacak. Ancak yüz ve saç konusunda minik dokunuşlar onu daha farklı ve zinde gösterebilir. (sözcü.com.tr)
haltibanner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir