27 Kasım 2015 Cuma

Tuba Büyüküstün çocuklarıyla Paris'e uçtu

Tuba Büyüküstün, ikiz kızlarıyla birlikte Paris’e uçarken görüntülendi. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak, Kaya ve annesi Handan ile Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşecek olan Türk Sinema Haftası’na katılmak için önceki gün Paris’e gitti.

Atatürk Havaalanı dış hatlarda objektiflere takılan güzel oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara kısa cevaplar vererek “Arkadaşlar sizden özür diliyorum ama kızlar yanımda olduğu için pek konuşmak istemiyorum. Türk sinema haftası için Paris’e gidiyorum” dedi.

SURİYELİ ÇOCUKLARLA İLGİLİ ÇALIŞMAYA DEVAM


Oldukça büyüdükleri görülen ikizleri Toprak ile Maya’ın hareketli halleri gözlerden kaçmadı. Maya annesi Tuba Büyüküstün’ün valizin üzerinde otururken, Toprak ise güzel oyuncunun annesi Handan Büyüküstün’ün elindeki valizin üzerinde oturarak bilet kontrolünden geçtiler.

Alanda hayranlarını ilgi odağıyla karşılaşan Tuba Büyüküstün,  Paris’e yaşayacağı şeklinde çıkan haberlerle ilgili ”Paris’i seviyorum ama çıkan haberler doğru değil” diye cevapladı. Aynı zamanda UNICEF’in iyi Niyet Elçisi olan güzel oyuncu, ”Suriyeli çocuklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir