28 Mayıs 2016 Cumartesi

Çağla Şikel göz kamştırdı

Hakan Akkaya, önceki akşam Maslak Arena’ da gerçekleştirdiği ‘The 120 Days Of Sodom’ defilesi ile izleyenlere görsel şölen yaşattı.



Hakan Akkaya, Fransız aristokrat ve filozof   Marques De Sade' nin en önemli eseri ‘Sodom' un 120 Günü' nden ilham alarak hazırladığı defilesinde; koleksiyonu, dekorasyonu ve hazırladığı görkemli şovu ile Maslak Arena'da Türkiye'de bugüne kadar yapılmamış bir defileye imza atarak ezberlerleri bozdu.

“The 120 Days Of Sodom”   defilesi için ünlü yönetmen Gülşen Aybaba tarafından Umut Eker kreatif danışmanlığında çekilen tanıtım filminin gösterimiyle başlayan defilenin startını (21 erkek, 24 kadın) toplamda 45 model 150 M2'lik dev podyumda aynı anda yaparak bir ilke imza attı. Defilenin görkemli açılışı büyük alkış aldı.

Koreografisini ünlü koreograf Uğurhan Akdeniz'in üstlendiği   defilenin moda direktörlüğünü Mert Yemencioğlu tarafından yapıldı. Türkiye’nin en önemli top modeli olarak işaret edilen Çağla Şikel kendisi için özel olarak hazırlanmış 2 farklı tasarım elbise ile podyuma çıkarak göz kamaştırdı.
Dev çadırda dev bir organizasyonla gerçekleşen defilenin açılışında 34 adet kafes kurulumu için toplamda 1,5 ton demir kullanıldı. Defilede 150 kadın, 110 erkek olmak üzere toplam 260 parçadan oluşan Hakan Akkaya’nın ‘The 120 Days Of Sodom' u etkileyici sunumu ile izleyenleri şaşırttı.
Hakan Akkaya'nın “Hayatının Defilesi” olarak işaret ettiği defilesinde 250 kişilik prodüksiyon ekibi çalıştı. Koleksiyonu yaklaşık 8 ay gibi bir sürede oluşturulan defilede Elmas, Yakut, değerli taşlarla işlenmiş 500.000 TL tutarında mücevher takı kullanıldı. Siyahın asaletinin tasarımlara yansıdığı koleksiyonda toplamında   1000 Mt kumaş kullanılırken 100 bin    adet   değerli   taş elbiselere 25 kişilik özel ekip tarafından el işçiliğiyle işlendi. Defilenin Pr ve Halkla ilişkileri Mono İletişim, Ebru Dinç, Selim Akar Marka ofisi tarafından yürütüldü.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir