28 Mayıs 2016 Cumartesi

İnternetin en dağınık ünlüsü

Her gün internet sayesinde tüm dünyanın dikkatini çekip bir süreliğine de olsa şöhreti bulan biriyle tanışıyoruz değil mi? İşte onlardan biri de Portekiz asıllı Paula Laberadas. 1982 doğumlu Laberadas, şarkıcı, oyuncu ve model ama hepsinin ötesinde bir "internet şöhreti". Yani bu, onun diğer tüm özelliklerini geride bırakıyor. "Selfie kızı" ya da tam Türkçe söylersek "özçekim kızı" olarak ünlenen Paula Laberadas'ın bir başka özelliği de 'dağınık' olması. Hatta bunu kendi bile itiraf ediyor. Ayna karşısında çektiği selfie pozlarınının hemen hepsinin arka planında dağınık bir dolap, yatağın üzerine hatta yerlere saçılmış giysiler gibi ayrıntılar var. 


 İşte internetin bu yeni şöhretinin ilginç yanları.

Paula Labaredas, Portekiz'in küçük bir kasabasında büyükannesinin evinde dünyaya geldi. Üç kız kardeşin ortancası. Annesi onun rahibe olmasını istiyordu başlarda. Ama sonra ailesi Portekiz'den ABD'ye göç etmeye karar verince onun da kaderi değişti.

Paula Labaredas'ın "yeni dünyaya yolculuğu" 2 yaşında başladı. Neredeyse yerden kilometrelerce yukarıda, daha ABD'ye ulaşamadan ailenin rüyası da sona erecekti Labaredas'ın hayatı da. Portekiz'den ABD'ye yapılan uçak yolculuğu sırasında küçük kız sık ve hızlı nefes alıp vermeye başladı. Sonra bayıldı. Hatta sonra kalbi durdu. Uçakta bulunan bir doktor küçük kızın öldüğünü söyledi. Ancak birkaç dakika sonra Paula Labaredas "hayata" döndü.

ABD'ye ulaştıklarına babası inşaat işçisi olarak çalışmaya başladı. Paula ve kardeşleri de yaşadıkları Connecticut'taki okulda eğitim görmeye.

Her ne kadar şimdi her anını sosyal medyada paylaşsa da Paula Labaredas o zamanlar utangaç bir kızdı. 16 yaşında okul masraflarını çıkarmak için garson olarak çalışmaya başladı. O sırada da utangaçlığını yenmesi ve oyuncu olması konusunda cesaretlendirmeye başladı tanıdığı insanlar onu.
Ailesinin karşı çıkmasına rağmen oyuncu olmak için New York'a taşındı. Ama parasızdı, bazen arkadaşlarının evlerinde yerlerde uyumak zorunda bile kaldı. Ardından da Los Angeles'ın yolunu tuttu.

Orada hayallerine giden yolda yürümeyi başardı. Ufak adımlarla da olsa oyunculuk ve modellik kariyerine başladı.

Paula Labaredas, internet sitelerine kısa öyküler yazıp kısa filmler çekmeye başladı. Çok parlak bir oyuncu olamasa da bir yapım şirketi kurmayı başardı.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir