30 Mayıs 2016 Pazartesi

Serdar Ortaç'tan eşi Chloe Loughnan için 'dayak' açıklaması

Serdar Ortaç, önceki akşam eşi Chloe Loughnan ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Ortaç, Yurt dışında dayak yediği iddia edilen eşi Chloe için açıklama yaptı.


Serdar Ortaç'ın eşi Chloe, geçtiğimiz günlerde iş için Amerika Miami'ye gitmişti. Ancak İrlanda'lı güzelin iş tatili kötü bitmişti. İlk önce kaldırımdan düşerek yüzünden yaralanan ünlü modelin dayak yediği iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta Chloe, bu durumdan dolayı iş göremezlik raporu almıştı.

KALDIRIMDAN DÜŞTÜ

İrlandalı modelin geçirdiği kaza için eşi Serdar Ortaç da açıklama yaparak "Büyütecek bir şey yok. Kaldırıma takılıp düştü" demişti.

Olay iddialara göre ise şöyleydi:

Chloe Loughnan arkadaşlarıyla bir gece kulübüne gitti. Yanında bir süredir tanıdığı erkek arkadaşları da vardı. Grupta bulunan ABD'li bir erkek, alkolü fazla kaçırınca İrlandalı yengeye sarkıntılık etti. ABD'li adamın, işi abartması üzerine Chloe Loughnan sarhoş adamı mekanda itti. Ayağı takılıp yere düşen sarhoş ABD'li de öfkeyle ayağa kalkıp güzel modele yumruk attı. Chloe de başına geleni eşinden saklamak için 'kaldırımdan düştüm' yalanını söyledi.

MERDİVENDEN DÜŞTÜ

Serdar Ortaç eşi için ilk açıklama yaptığında kaldırımdan düştü demişti. Önceki gün eşiyle bir ay sonra İstanbul gecelerinde görüntülenen Ortaç; "Çıkan haberler yalan, merdivenden düştüğü için bu hale geldi" dedi. Hangisi doğru? Kaldırım mı, merdiven mi?

Loughnan'ın yüzündeki izlerin büyük ölçüde iyileştiği görüldü. Ortaç, aranjör Emrah Karaduman'a borcu olduğu iddialarıyla ilgili ise "Evet, kendisine 15 bin lira borcum var. En kısa zamanda ödeyeceğim" diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir