26 Mayıs 2016 Perşembe

Johnny Depp ve Amber Heard boşanıyor

İki gün önce annesini toprağa veren Hollywood'un başarılı yıldızı Johnny Depp'e bir darbe de 15 ay önce evlendiği oyuncu ve manken eşi Amber Heard'tan geldi. Heard, ünlü aktöre boşanma davası açtı. Hollywood'un en zenginleri arasında yer alan Depp, dava sonunda servetini eşiyle paylaşmak zorunda kalabilir.


Hollywood’un ünlü çifti evlilik kararlarıyla çok konuşulmuştu ancak mutlulukları uzun sürmedi. Üstelik bu dava Hollywood’un en pahalı boşanma davaları arasında girebilir. Zira dedikodu sitesi TMZ’ye göre çiftin evlilik öncesi anlaşması bulunmuyor. 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar’da özel bir ada sahibi olan 52 yaşındaki Johnny Depp’in bu boşanmadan oldukça zararlı çıkacağı tahmin ediliyor.

30 yaşındaki Amber Heard boşanma sebebi olarak eşiyle arasında uzlaşılmaz farklılıklar olmasını gösterdi. Heard aynı zamanda mahkemeye nafaka başvurusunda da bulundu.

HAYRANLARI SERVET AVCISI OLMAKLA SUÇLUYORDU

Çiftin evliliği aralarındaki yaş farkı nedeniyle oldukça konuşulmuştu. Heard, ünlü oyuncunun hayranları tarafından “servet avcısı” olmakla suçlanıyordu. Hatta aktörün yakın arkadaşı olduğu bilinen Angelina Jolie’nin, Depp’i evlilik öncesi sözleşmesi yapması konusunda uyardığına dair haberler yazılmıştı.

Çift son olarak geçtiğimiz ay Terrier cinsi köpekleri Pisto ve Boo’yu izinsiz şekilde Avustralya'ya getirdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada suçlu bulunmalarıyla ilgili olarak basına konu olmuştu. Mahkemenin ardından bir video yayınlayan ikili Avustralya’dan özür dilemişti. Bu görüntülerden sonra çift bir daha birlikte görülmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir