4 Mayıs 2017 Perşembe

Takipçisi o 2 ülkenin nüfusu kadar!

Moda dünyasının son dönemde parlayan yıldızları onlar… Gigi - Bella kardeşler ile Kendall - Kylie kardeşler... Kıyafetleri, ayakkabıları, makyajları, saç modelleri, paylaşımları kısacası her yaptıkları magazin gündeminden düşmüyor. Peki bu 4 güzeli ne kadar tanıyoruz?
1- Gigi Hadid, 22 yaşında

Instagram takipçisi: 33.7 milyon (İngiltere’deki kadın nüfusundan daha fazla)
Maddi durumu: Sadece 2016 yılında 7 milyon pound kazandı. (Yaklaşık 32 milyon TL)
Ailesi: Babası eski Olimpiyat kayakçısı Mohamed Hadid. Los Angeles ve Aspen’de kayak merkezleri var. Anne Yolanda Hadid, Hollandalı eski bir model.

Şöhret olma zamanı: Annesi eskiden model olduğu için, bebekken moda çekimlerine gitmeye başladı. W dergisine şunları söyledi: "Tahminimce modelliğe anne karnındayken başladım."
Kampanya ve kapaklar: Tom Ford, Maybelline, Guess, Victoria's Secret, Evian, BMW, Tommy Hilfiger, Versace Versus ve Moschino.
Aşk hayatı: New York'ta İngiliz şarkıcısı Zayn Malik ile yaşıyor.
2-  Bella Hadid, 20 yaşında

Instagram takipçisi: 12.5 milyon (İskoçya nüfusunun neredeyse üç katı).
Maddi durumu: 2016'da 3.5 milyon pound kazandı. (Yaklaşık 16 milyon TL)
Şöhret olma zamanı: Aslında Bella’nın şanda şöhrette gözü yoktu. Çok iyi bir at binicisi olmak istiyordu. Ne yazık ki erken yaşta lyme hastalığına yakalanınca bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı, modelliğe başladı. New York'ta Parsons Tasarım Okulu'nda fotoğraf eğitimi alırken bazı kampanyalar için poz veriyordu.

Kampanya ve kapaklar: Bella, Dior kozmetik markasının yüzüydü. Ayrıca Fendi, Moschino, DKNY, Ralph Lauren, Topshop, Balmain Marc Jacobs ve Victoria's Secret için kampanyalarda yer aldı.
Aşk hayatı: Geçtiğimiz ekim ayında The Weeknd ile olan ilişkisi bitti. The Weeknd bugünlerde oyuncu Selena Gomez ile birlikte ve hatta evlenmeyi düşünüyorlar. Bu olay Bella’yı yıktı. Basına ‘harap olduğunu’ söylemekten çekinmedi. Şu aralar bir İngiliz fotoğraf sanatçısıyla çıkıyor.
Pek de bilinmesini istemediği anılar: 2014'te 17 yaşındayken alkollü araba kullanırken yakalandı. 25 saat boyunca sosyal hizmette bulunmak ve alkolikler derneğinin toplantılarına katılmak zorunda kaldı.
3- Kendall Jenner, 21 yaşında

Instagram takipçisi: 79.8 milyon (Almanya'nın nüfusu).
Ailesi: Babası eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner, cinsiyet değiştirip kadın oldu. Adı şu an ‘Caitlyn’. Eski karısı Kris, aynı zamanda Kardashian kardeşlerin annesi.
Maddi durumu: Geçen yıl 13 milyon pound kazandı. (Yaklaşık 60 milyon TL)

Şöhret olma zamanı: Teen Vogue'da ilk kez yer aldığı 14 yaşından beri modellik yapıyor.
Kampanya ve kapaklar: La Perla, Estee Lauder, Calvin Klein, Fendi, Givenchy, Chanel, Victoria's Secret, Balmain. Vogue Brezilya, Japonya ve Paris'in kapakları.
Aşk hayatı: En son Met Ball’a rapçi ASAP Rocky ile gelerek aşk yaşadığını doğrulamış oldu. Daha önce One Direction grubundan Harry Styles ile birlikteydi.
4- Kylie Jenner, 19 yaşında

Instagram takipçisi: 92,9 milyon (Fransa ve Avustralya nüfusu).
Maddi durumu: 2016'da 14 milyon pound kazandı. (Yaklaşık 64 milyon TL)
Şöhret olma zamanı: 16 yaşında Teen Vogue, Marie Claire ve Seventeen dergilerinde modellik yaparak başladı.
Kampanya ve kapaklar: Puma’ya çalışıyor ama çoğunlukla kendi markaları için poz veriyor. Kylie Cosmetics ve kızkardeşi Kendall'ın da bir elbise markası var. Kylie'nin aynı zamanda takipçilerine videolar ve resimlerle özel hayatına erişim olanağı sunduğu kendi uygulaması var.
Aşk hayatı: Yakın zamana kadar rapçi Tyga ile istikrarlı bir ilişki içindeydi. Geçen ay ayrıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir