23 Nisan 2015 Perşembe

Meryem'in kalbine Yıldırım düştü!

Esmer erkeklerden hoşlandığı ve geçmişte Kenan İmirzalıoğlu'na platonik aşk besleyen Meryem Uzerli, reklam çekimi için geldiği İstanbul'da yeni partneri Murat Yıldırım'la baş başa yemek yedi.

Güneş'in haberine göre Meryem sağ gösterip sol vurdu. Uzerli, kampanya yüzü olduğu şampuan markasının reklam çekimi için İstanbul'a gelir gelmez soluğu kucağında çocuğu, kendisi için "O benim bacım" diyen Ozan Güven'in Levent'teki evinde almıştı. Ancak oyuncu, eylül ayında Kerem - Pınar Deren çiftinin yazdığı senaryoda başrolü paylaşacağı Murat Yıldırım'la baş başa Soho'da yemek yiyerek kafaları karıştırdı.

Koyu ve keyifli bir sohbetin ardından ayrı ayrı çıkarak Mercedes marka cipe binen ikiliden Uzerli, flaşlar patlayınca büyük şaşkınlık yaşadı. Burçin Terzioğlu'ndan geçen temmuzda boşanan Murat Yıldırım'ın ise sakin davranışlarıyla dikkat çekti.

Gözlerini ayıramadı

Geçen ay ilk olarak Berlin'de Kocan Kadar Konuş filminin galasında bir araya gelen Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli, 15 Nisan'da Cannes'daki TV fuarında bir araya geldi. Beraber röportaj veren ikiliden Uzerli, gözlerini Yıldırım'dan alamadı.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir