17 Ağustos 2015 Pazartesi

300 bin tl'lik fotoğraf

Mehmet Tatlıcı ile 26 yıllık eşi Gizem Tatlıcı boşandı. Gizem Tatlıcı’nın başka bir erkekle çektirdiği fotoğrafları ve yaptığı mesajlaşmaları ağır kusur sayan mahkeme, ünlü işkadınının kocasına 300 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

Mehmet Tatlıcı ile Gizem Tatlıcı 1989 yılında evlendi ve iki çocukları oldu. Mehmet Tatlıcı, 2 yıl önce Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. Tatlıcı’nın iddiasına göre; 2 yıldır karı-koca hayatları yoktu. Gece geç saatlerde eve gelip odasına kapanan Gizem Tatlıcı, vaktini bilgisayar başında ya da cep telefonuyla mesajlaşarak geçiriyordu. Mehmet Tatlıcı, iş ilişkilerinin dışarı sızdırılmasını önlemek için ruhsatlı bir danışmanlık şirketine ortam dinlemesi yaptırmış, eşinin şoke eden söz ve davranışlarıyla karşılaşmıştı.
MEHMET TATLICI
 İddiaya göre evlilik dışı ilişki yaşayan Gizem Tatlıcı, işyerine yatak odası bile yaptırmıştı. İşadamı, tüm bu iddialarla eşinden 2 milyon TL tazminat talep etti. Davalı Gizem Tatlıcı ise iddiaları reddetti. Mehmet Tatlıcı’nın baba ve koca olarak görevini yerine getirmediğini öne süren Tatlıcı, onun kendisini parasız bırakmayı amaçladığını iddia etti.
GİZEM TATLICI

GÜVEN SARSICI DAVRANIŞLAR
2 yıldır görülen dava, karara bağlandı. Mahkeme, davacı Mehmet Tatlıcı’nın “zina, onur kırıcı davranış ve haysiyetsiz yaşam sürme” gerekçesiyle açtığı boşanma davasını reddetti, tarafların “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle boşanmalarına karar verdi. Dosyaya sunulan fotoğraflar, mesajlar ve tanık ifadeleri birlikte değerlendirildiğinde davalı Gizem Tatlıcı’nın örf ve adete yakışmayan şekilde güven sarsıcı davranışlar içinde olduğunu ve ağır kusurunun bulunduğunu belirten mahkeme, Gizem Tatlıcı’nın kocasına 150 bin lira maddi ve 150 bin lira manevi olmak üzere 300 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
Mehmet Tatlıcı, eşinin R.I.T ile evlilik dışı ilişki yaşadığını iddia etti. Delil olarak bu fotoğrafları gösterdi

Mahkeme, çiftin yaşı küçük çocuğunun velayetini Gizem Tatlıcı’ya verdi. Ayrıca boşanma kararı kesinleşinceye kadar Gizem Tatlıcı’ya aylık 5 bin lira, çocuğa da 3 bin lira iştirak nafakası ödenmesine hükmetti. (hürriyet.com.tr)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir