30 Ağustos 2015 Pazar

Bu kadınlar eşlerinden daha ünlü

Aslında onlar da işlerinde son derece iyi ve birçok insan adlarını biliyor. Hatta bazıları dünya çapında tanınmış. Ama aşık olup evlendikleri kadınlar söz konusu olduğunda şöhretleri onlardan geri kalıyor. Herkes onlardar 'güzel oyuncunun kocası", "ödüllü yıldızın çocuklarının babası" diye söz ediyor. İşte Hollywood'un şöhreti tüm dünyaya yayılmış kadınları ve kendilerinden 'daha az' ünlü kocaları.

Natalie Portman - Benjamin MillepiedÇocukluğundan bu yana kamera karşısında olan Natalie Portman, 30'lu yaşlarına bile ulaşmadan kariyerinde zirveye çıktı. Ama kendisine Oscar kazandıran Siyah Kuğu filmiyle hayatı tamamen değişti. Filmin setinde tanıştığı Fransız dansçı ve koreograf Benjamin Millepied'e aşık oldu. Önce hamile kaldı, sonra çocuğunu dünyaya getirdi. Ardından da Millepied ile evlendi. Portman'ın kocası da Fransa'da tanınmış dansçı bir koreograftı. Ancak, Portman ile birlikte olmaya başladığı andan itibaren başta Hollywood olmak üzere tüm dünyasının ilgisini daha fazla çekmeye başladı.
Scarlett Johansson- Romain Dauriac
Johansson, dünyanın en ünlü sinema oyuncularından biri. İlk evliliğini de en az kendisi kadar göz önünde olan,  attığı her adım paparazziler tarafından adım adım takip edilen aktör Ryan Reynolds ile yaptı. Ama çift, çok geçmeden yollarını ayırdı.  Bir süre sonra da Fransız gazeteci Romain Dauriac ile yolları kesişti. Onunla gözlerden uzak bir birliktelik sürdürmeye çalıştı. Çift, evlendi ve bir süre önce bir kız  çocukları dünyaya geldi.
 
Julia Roberts- Daniel Moder
Roberts, birçok ünlü erkekle romantik ilişkiler yaşadı. Liam Neeson, Jason Patrick, Kiefer Sutlerland, güzel oyuncunun aşk yaşadığı ünlülerden bazıları. Ama sonunda Meksikalı filminin setinde tanıştığı kameraman Daniel Moder'a aşık oldu. Onunla da kendi çiftliğinde sadece aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle evlendi. Çiftin üç çocuğu ve mutlu bir evliliği var. 

 
Julianne Moore - Bart Freundlich
Aslında, Moore'un kocası Freundliçh de sinema sektöründen. Zaten çift, Freundlich'in yönettiği Moore'un da oyhadığı The Myth of Fingerprints filminin setinde tanıştı. Ama Moore'un şöhreti o zaman da kocasını geride bırakmıştı. Güzel oyuncu, bir röportajında "Bunca filmde oynadım, birçok ödül kazandım. Ama bana hayatımın en güzel rolünü bir eş ve anne olarak Bart verdi" demişti.
Anne Hathaway- Adam Schulman
Genç oyuncu Hathaway kendisi gibi göz önünde olan birçok kişiyle romantik ilişki yaşadı. Ama sonunda mücevher tasarımcısı Adam Schulman ile evlendi. Düğününü de magazin basınından uzakta yaptı. Çocuk sahibi olmak lerine evlat edinmeyi planladıklarını söyleyen çiftin mutlu bir evliliği var.

James Righton - Keira Knightley
Aslıda Knightley'in kocası Righton da müzik piyasasından. Ama şöhreti karısının gerisinde. james Rihton Klaxons adlı grubun solistiydi. Çift, 2011 yılında tanıştı ve iki yıl sonra da evlendi. Magazin basınının iddiasına göre James Righton, Klaxons dağıldıktan sonra maddi sorunlarla boğuşmak zorunda kaldı. Ama bunu Keira Knightley'in hatırı sayılır geliri sayesinde aştılar. Çift kısa bir süre önce bir bebek sahibi oldu.
Jessica Alba- Cash Warren
Dünyanın en güzel ve seksi kadınlarından biri unvanını yıllardır kimseye kaptırmıyor Alba. Kusursuz bir fiziksel güzellik ve onu tamamlayan bebeksi yüz hatları. Tüm bu özellikler, Fantastic Four filminin setinde yapım asistanı olarak çalışan Cash Warren'ın gözünden de kaçmadı. Çift, uzun süren bir flört döneminin ardından kısa bir ayrılık yaşadı. Ama sonra yeniden bir araya gelip evlendiler. Her ne kadar Cash Warren da Hollywood endüstrisi içinde olsa da hatta babası Michael Warren aktör olsa da onun şöhreti de Jessica Alba'nın gerisinde kaldı. Ama bu çiftin iki çocuklarıyla birlikte sürdürdüğü mutlu hayatı etkilemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir