30 Ağustos 2015 Pazar

Burçin Terzioğlu BeStyle dergisine poz verdi

KANAL D’nin sevilen dizisi “Poyraz Karayel”de rol alan Burçin Terzioğlu, BeStyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

Ünlü oyuncu, röportajında nasıl bir aşık olduğunu anlattı: “Çok saçmalarım. Adrenalin tavan yaptığından dolayı olsa gerek ellerim terler, sakarlıkta şehir efsaneleri yaratırım, yemek yemeyi unutup uykusuzluğa teslim olurum.”

İlişkide şeffaflık ve sadakate çok önem verdiğini vurgulayan Terzioğlu, “İnanıp güvenene kadar mesafeli ve soğuğumdur. Kimseyi kolay hayatıma almam. Aşk dediğimiz şey çok net ve yalın bir duyguysa eğer hakkını veririm. Sevdiğimi belli ederim, benim için değerli olduğunu gösteririm. Bir ilişkide şeffaflık, sadakat, saygı, dostluk çok önemli. İlişki oraya geçebilirse ne ala, yoksa zamanla azalan bir hormon olduğunu düşünüyorum. ‘Hak etmeyen için kendini üzmeye gerek yok’ der ve giderim.”

BU SEZON DAHA HEYECANLI GEÇECEK

Oyuncu, yeni sezonda izleyiciyle buluşmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi:  “Tatilimizi yaptık, dinlendik ve serüvenimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu sezonun daha da heyecanlı olacağını söyleyebilirim. Hikayemiz daha da güçlenecek. Ayşegül’ü zorlu hayatında yine önemli kararlar bekliyor. Yeni sezon çekimlerine başladık. Şimdi heyecanla seyirciyle buluşmayı bekliyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir