18 Ağustos 2015 Salı

Kendall Jenner modası

Daha birkaç hafta önce kardeşinin doğum günü partisinde giydiği derin yırtmaçla dikkat çeken Kendall Jenner belli ki bu tarzı çok sevdi.

19 yaşındaki model, önceki gün de ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With the Kardashians adlı şovun Ibiza adasındaki çekimlerinde görüntülendi. İki renkli bir büstiyer ve uzun bol bir pantolun giyen Kendall Jenner yine derin yırtmaçtan vazgeçememişti.

Son dönemde podyumlarda fırtına gibi esen Kendall Jenner, yoğun programından fırsa bulup gittiği Ibiza'da ablalarını da gölgede bıraktı. İki parçalı kıyafetini gladyatör sandaletleriyle tamamlayan Jenner, yırtmacını kontrol altında tutabilmek için de epey çabaladı. Jenner, sol elini yırtmacının üzerinden neredeyse hiç kaldırmadı.

Jenner, kardeşi Kylie'nin 18'inci doğum gününde de yine derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çekmişti. Genç kız o gece de yırtmacı kontrol edebilmek için epey çaba göstermişti.

Kendall Jenner, geçen yıl da Kanada'da düzenlenen bir ödül töreninde bu elbisesiyle çok konuşulmuştu. Hatta bazıları Jenner'ın bu kadar iddialı bir elbise giymek için çok genç olduğunu ileri sürmüştü.

Ibiza'daki çekimlerde Kendall Jenner'ın üvey ablaları Kim ve Khloe de yer aldı. Khloe Kardashian'ın da yırtmaç konusunda kardeşiyle yarıştığı gözlerden kaçmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir