17 Ağustos 2015 Pazartesi

Düğünde Pink Floyd "bombası"

Lübnan'ın en zengin işadamlarınından biri olan Ali Salhab'ın Bodrum'da gerçekleşen düğününde ünlü rock grubu Pink Floyd'un sahneye çıktığı haberi heyacan yarattı. Ancak bu haberin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Lübnanlı işadamı Ali Salhab ile Aya Khalil, Bodrum’un Cennet Koyu’nda dillere destan bir düğünle evlendi. 3 gün 3 gece süren düğün 12 milyon liraya mâl oldu.  Düğün bitti ama bu kez bir haber şaşkınlık yarattı. Sabah'ın magazin eki Günaydın, Pink Floyd'un gecede sahneye çıktığını yazdı.  Özellikle gazetede bu haberi okuyan grubun hayranları büyük bir hayal kırıklığına uğradı.  Sosyal medyada da büyük yankı bulan bu iddiaların ise doğru olmadığı ortaya çıktı.
 
MASAL GİBİ BİR DÜĞÜN
 Ali Salhab ile Aya Khalil 3 gün 3 gece süren düğünü önceki akşam Cennet Koyu'ndaki Mandarin Otel’de yapıldı.



Davetliler, iskeleye kurulan devasa düğün çadırında toplandı. Damat Ali Salhab iskelede beklerken, gelin Aya Khalil çadıra tekneyle, görsel şovlar eşliğinde getirildi.



 Alkışlar arasında buluşan gelin ve damat, kumsalda ilk danslarını yaptı.
DONATELLA VERSACE DE DÜĞÜNDEYDİ



sarlayan dünyaca ünlü modacı Donatella Versace da katıldı. Eğlence DJ müziği eşliğinde sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.
PINK FLOYD 
Müzik dünyasının efsanevi rock gruplarından kabul edilen Pink Floyd, 1965 yılında Roger Waters ve Nick Mason tarafından kuruldu. Progresif rock ve psychedelic rock türünde eserler veren grubun dünya çapında başarılı olmasının nedeni felsefi şarkı sözlerinin yanı sıra dikkat çeken epik kliplerinin de payı büyük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir