25 Şubat 2016 Perşembe

Cem Yılmaz’dan Şahan yanıtı

Cem Yılmaz, Bebek'e Ozan Güven, Zafer Algöz ve abisi Can Yılmaz'ın da bulunduğu kalabalık bir ekip ile çıkartma yaptı.

Bebek’e gelir gelmez Bebek Kahve’ye geçerek denize karşı çay içip, sohbet eden grup, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Durgun olduğu gözlenen Cem Yılmaz’a bir sürpriz ise, oğlu Kemal Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu’yla Bebek’te karşılaşmalarıyla oldu.

Oğlu Kemal Yılmaz’ı görünce bir anda keyfi yerine gelerek, oğluyla şakalaşmaya başlayan Cem Yılmaz’ın durgun halinden eser kalmadı. Eski eşi Ahu Yağtu’yla da ayaküstü sohbet etmelerinin ardından ayrılan Cem Yılmaz, oturmalarına devam ederken, anne oğul bulundukları yerden ayrıldılar.

ÇAĞAN’LA FİLM ÇEKMEYECEĞİM
Mekandan kalkmasının ardından gazetecilerin soru yağmuruna tutulan Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen sorulara kısa cevaplar vererek geçiştirdi. Çağan Irmak’la birlikte film yapacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Cem Yılmaz, ”Öyle bir şey yok” diyerek geçiştirdi.

Şahan Gökbakar’ın filminin hatırlatılması üzerine ise, izlemediğini söyleyerek bu konuyu da geçiştiren Cem Yılmaz, bu buluşmayla alakalı olarak ise, ”Biz her zaman bir aradayız, siz pek göremiyorsunuz belki ama Ozan’la da Zafer’le de hemen hemen her gün görüşüyoruz zaten” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir