27 Şubat 2016 Cumartesi

Sinirli sultan yasakları

Beren Saat'e rağmen 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in reytinglerinin çakılması Hülya Avşar'ın sinirlerini altüst etti.

Kan kaybı yaşamaya devam eden dizide ‘Safiye Sultan’ karakterini canlandıran Avşar Kızı önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Dizi setinde çıktıktan sonra yardımcısı ve asistanıyla soluklanmak için bir restorana ayaküstü uğrayan Hülya Avşar’ın keyifsiz hali gözlerden kaçmadı.

Rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin ne yapıldıysa reytinglerde başarılı olamaması Avşar’a pek yaramadı. Diziye başlar başlamaz arasının iyi olduğu magazin basınına dirsek gösterip kaçmaya başlayan Avşar, bu kez gittiği bir mekanda gazetecileri karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı.

Ünlü oyuncunun gittiği restoranın müdürlerine “Gazetecileri burada ne arıyor? Onları buraya niye aldınız? Yoksa bizi mi gözetliyorlar. Rahatsız oldum” diyerek, gazetecileri şikayet etmesi dikkat çekti. Keyifsiz hali gözlerden kaçmayan Avşar, dizinin düşük reytingleriyle ilgili soruları “Konuşmayacağım, konuşmayacağım işte. Yasak” diyerek, geçiştirdi. Avşar Kızı daha sonra iki asistanıyla birlikte birkaç mağazaya girerek, vitrindeki ürünleri inceledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir