3 Mart 2016 Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sezen Aksu'yu unutmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Sezen Aksu'ya annesinin vefatı dolayısıyla telgrafla taziye dileğinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Aksu'ya annesi Şehriban Yıldırım'ın vefatı nedeniyle taziye telgrafı çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzüntülerini ifade ederek, merhumeye Allah'tan rahmet, Aksu'ya, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilediği belirtildi.
Sezen Aksu'yu cenazede dostları İbrahim Tatlıses, Sibel Can ve Bülent Ersoy da zor gününde Sezen Aksu'yu yalnız bırakmamıştı.
İbrahim Tatlıses gazetecilerin zor bir gün yaşandığını söylemesi üzerine, "Biz zor günler dostuyuz, biz zor günler adamıyız" demişti.
Erol Evgin ise Sezen Aksu'ya, ailesine sevenlerine sabır, merhumeye rahmet dileyerek, Şehriban Yıldırım'ın Türkiye'nin değerli öğretmenlerinden biri olduğunu belirtmişti.
Hande Yener ve Sibelcan da Yıldırım'ın bir süredir hasta olduğunu, birkaç gün önce de rahatsızlığının arttığını öğrendiklerini ifade ederek, üzüntüsünü dile getirdi. Yıldırım'ın cenazesi 2 gün önce Karşıyaka ilçesindeki Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir