2 Mart 2016 Çarşamba

Jennifer Metcalfe: Üç yıl hiç tartılmadım

Gösteri dünyasının ünlü kadınlarının en büyük derdi olabildiğince uzun süre güzel ve formda görünmek. Hepsinin de bunun için uyguladığı farklı yöntemler var. Elbette düzenli spor yapmak ve dengeli beslenmek dışında. İngiliz dizi oyuncusu Jennifer Metcalfe'in ise ruhsal gerilim hissetmemek için uyguladığı ilginç bir yöntem var: Hiç tartılmamak.
Bunlardan biri de İngiliz dizi oyuncusu Jennifer Metcalfe. Rol aldığı Hollyoaks adlı diziyle yıldızı parlayan 32 yaşındaki Metcalfe; formda kalma sırrını "sürekli hareket halinde olmak" diyerek açıkladı.
Formda kalmak için çeşitli spor dallarıyla uğraşan ve sağlıklı beslenen Metcalfe, kendini kusurlarıyla sevmeyi öğrendiğini de sözlerine ekledi.
Zaman içinde bedeni konusunda kendine güven duygusunun iyice yerleştiğini de söyleyen Jennifer Metcalfe "Çünkü 32 yıl boyunca bedenimle bazı şeyleri değiştiremedim. Demek ki bundan sonraki 32 yılda da böyle olacak. Bu durumda en iyisi kendimi olduğum gibi sevlmek" diye konuştu.
Metcalfe; son üç yıldır hiç tartılmadığını da söyledi. Kilo alıp almadığını kontrol etmek için kullandığı yöntemi ise "giysilerimin içinde kendimi rahat hissedip hissetmediğime bakıyorum" diyerek anlattı.
Jennifer Metcalfe kendine Eva Mendes ve Scarlett Johannson'ı rol model olarak aldığını da sözlerine ekledi.
Kelimenin tam anlamıyla bir yoga tutkunu olduğunu belirten Jennifer Metcalfe egzersiz yapmayı bir angarya olarak görmediğini söyleyerek "Sadece tek bir bedeniniz var ve bunu korumak zorundasınız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir