4 Mayıs 2016 Çarşamba

Kayınvalide izin verirse evlenecek

Dünyanın en güzel kadınlarından biri... Aynı zamanda milyonlarca dolar geliri var, ama aşık olduğu erkeklerin aileleriyle bir türlü yıldızı barışmadı... 30 yaşındaki Rus model İrina Shayk, bir yıldır aktör Bradley Cooper ile birlikte. Birçok insan kısa bir süre sonra onların en azından nişanlandıklarını açıklamasını bekliyor. Ama Cooper'ı ve annesini tanıyanlara göre bu sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Çünkü onlara göre 41 yaşındaki Bradley Cooper evlenebilmek için annesinden izin almak zorunda.


Cooper, kelimenin tam anlamıyla "annesinin kuzusu" bir erkek. Hollywood'un en gözde bekarlarından biri olan Cooper'a gittiğ iher yerde annesi Gloria Campano da eşlik ediyor. Oscar töreninde kırmızı halıda da... Hatta sevgilisi İrina Shayk ile birlikte çıktığı tatillerde de.
İnternetteki inquistir.com sitesinin iddiasına göre Bradley Cooper, sevgilisi ile evlenebilmek için annesi Campano'yu hoş tutuyor ve ondan izin almaya çalışıyor.

İrina Shayk'ın bir önceki sevgilisi Cristiano Ronaldo ile arası ünlü futbolcunun annesi yüzünden açılmıştı. Ronaldo, annesi için özel bir doğum günü kutlaması hazırlamak istemiş ancak Shayk bu partiye katılmayarak ayrılık konusunda ilk adımı atmıştı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir