28 Temmuz 2016 Perşembe

Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bırakıp Brezilya'ya yerleşti

2006-2008 yılları arasında Cansu Dere ile başrolünü oynadığı 'Sıla' dizisiyle daha sonra da 'Adanalı' dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un oyunculuğu bırakıp Brezilya'dan bir çiftlik aldığı ve oraya yerleştiği öğrenildi.


Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan dönem dizisi 'Fatih'in reytinglere yenik düşmesinin ardından 'Emanet' dizisiyle oyunculuk kariyerine devam eden Mehmet Akif Alakurt bu dizide tutmayınca oyunculuğu bıraktı.

Uçankuş'tan Birsen Altuntaş'ın haberine göre Alakurt Brezilya'dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti. Hayatında yeni bir sayfa açan ünlü oyuncu yeni yaşamıyla ilgili de şu açıklamayı yaptı: 'İş sormayın bana. Ne soracaksanız sorun. Gelin oturun ama iş, proje, dizi, film yok. Benden uzak. Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için.'
Ünlü oyuncu Kuzey Vargın'ın kızı Tuğçe Vargın ile ilişkisini de sürpriz bir kararla bitiren Mehmet Akif Alakurt, son olarak Emanet dizisinde Özlem Yılmaz ile izleyici karşısına çıkmıştı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir