24 Temmuz 2016 Pazar

Taylor Swift: “Sensiz bir yaşamı hayal bile edemiyorum!”

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, Kim Kardashian ve Kanye West ikilisiyle yaşadığı gerilimden bu yana Instagram hesabından hiçbir paylaşımda bulunmamıştı. Güzel şarkıcı Instagram detoksunu en yakın arkadaşlarından Selena Gomez’in doğumgünü için bozdu.


Geçtiğimiz hafta Kim Kardashian’ın  kendi Snapchat hesabından, kocası Kanye West’in Taylor Swift’le olan telefon konuşmasını yayınlamasının ardından taraflar birbirine girmişti.

Kanye West’in olaylı şarkısı ‘Famous’ ın sözlerinde adı geçen Taylor Swift, şarkının piyasaya sürülmesinin ardından rahatsızlığını dile getirmiş ve Kanye’nin şarkıyı yayınlamadan önce kendisinden izin almadığını iddia etmişti.

Kim Kardashian’ın yayınladığı video görüntüleri sonrasında taraflar davalık olmuş, ipler iyice gerilmişti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Taylor Swift (26), bu olaylardan sonra Instagram detoksuna girerek, hiçbir fotoğraf paylaşmadı. Fakat Cuma günü ünlü şarkıcı Selena Gomez’in 24’üncü doğum günüydü ve Swift sessizliğini en yakın arkadaşı için bozdu.

Instagram hesabından Selena Gomez’le önceden çekildikleri bir kareyi paylaşan pop yıldızı fotoğrafa,  “Sensiz bir yaşamı hayal bile edemem Selena. İYİ Kİ DOĞDUN!” notunu düştü.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir