17 Ağustos 2017 Perşembe

Kardashian’lar 10’uncu yıllarını iç çamaşırlı kapakla kutladı

Kardashian/Jenner ailesi, reality şov programlarının 10’uncu yılını kutlamak için, iç çamaşırlı kapak pozu verdi.
ABD’li reality şov yıldızı Kardashian/Jenner ailesi, Hollywood Reporter dergisine kapak pozu verdi.
İç çamaşırlarıyla poz veren Kardashian/Jenner’lar, E! kanalında yayınlanan Keeping Up With The Kardashians programının 10’uncu yılını kutlama amacıyla objektif karşısına geçti.
Miller Mobley’in gerçekleştirdiği çekimde anne ve kardeşler Yeezy, Naked Cashmere, Wixson Paris, Eres ve Roberto Cavalli imzalı kostümler giydi.

Anne Kris Jenner ile kız kardeşler Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner’dan oluşan aile, Hollywood Reporter’a en son 2011’de, reality şovlarından 65 milyonluk kazançlarını kutlamak için poz vermişti.
Dergiye röportaj veren iki çocuk annesi Kim Kardashian, üçüncü çocuk isteğiyle ilgili konuşarak, “Kanye ve benim doğrulamadığım bir sürü şey söyleniyor. Deniyoruz. Olmasını umuyoruz” dedi.
ABD magazin basınında, Kardashian’ın sağlık sorunları nedeniyle yeniden hamile kalmasının tehlikeli olduğu, bu nedenle taşıyıcı anne arayışına girdiği yazılmış, Kardashian da reality şov programında, “Zihnimde sonuca ulaştım. Dolayısıyla artık taşıyıcı anneliği keşfetmek istiyorum” demişti. ntvmsnc






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir