11 Ağustos 2017 Cuma

Şeyma çok değişti diyenlere...

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından kendisini yoğun bir şekilde eleştiren isimlere verdiği esprili tepkilerle dikkat çekiyor.
Her ne kadar şimdilerde eylül ayında yapacağı evlilik için koşturuyor olsa da Şeyma Subaşı, hakkında yapılan eleştirilere de kayıtsız kalmıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrasında özellikle hayat tarzıyla ilgili yoğun bir şekilde eleştiri alan ve yıllar öncesinde henüz 19 yaşındayken katıldığı ‘Var Mısın Yok Musun’ programındaki görüntüsü üzerinden alay konusu yapılan ve ‘Herkese bir Acun lazım’ şeklinde yorumlara maruz kalan Şeyma Subaşı, pek çok ünlü ismin aksine bu yorumlara sert tepki göstermek yerine onların üzerine gidiyor ve adeta kendisiyle dalga geçenleri tiye alıyor.
Geride bıraktığımız haftalarda çeşitli estetik operasyonlar geçirdiği yönünde eleştirilere maruz kalan ve bunları kendince eleştiren Subaşı bu defa da ‘Herkese bir Acun lazım’ lafını gündemine taşıdı ve Acun Ilıcalı ile yakın zamanda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak kendisini bu laf üzerinden eleştirenlere ‘Ama bir tane Acun var o daa..’ notuyla yanıt verdi. Şeyma Subaşı’nın yıllar öncesine ait görüntüsü de ‘Şeyma çok değişti’ yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir