17 Ağustos 2017 Perşembe

Necati Şaşmaz'dan Kuzey Vargın'a büyük vefasızlık

Böbrek yetmezliği sonucunda geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kuzey Vargın, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri Vargın'ın son yolcuğunda yalnız bırakmazken gözler Necati Şaşmaz'ı aradı.
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde geçen pazar günü hayatını kaybeden sinema sanatçısı Kuzey Vargın, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan Vargın'ın cenazesine Necati Şaşmaz'ın katılmaması dikkat çekti.
GÖZLER NECATİ ŞAŞMAZ'I ARADI
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olarak tarihe geçen Kurtlar Vadisi'nde "Aksaçlı" karakterine hayat veren usta oyuncu Kuzey Vargın, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yoluculuğuna uğurlandı. Son yolculuğunda sanatçı dostlarının yalnız bırakmadığı Vargın'ın cenazesinde gözler Necati Şaşmaz'ı aradı.
BÜYÜK VEFASIZLIK
Dizide canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ve kestiği raconlarla önemli bir hayran kitlesi kazanan Şaşmaz'ın Kuzey Vargın'ın cenaze törenine katılmaması "büyük vefasızlık" olarak nitelendirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir