28 Kasım 2014 Cuma

Angelina ve Brad ayrılıyor!

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber Hollywood'dan geldi! Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ayrılacağı iddia edildi. Ünlü magazin dergisi 'In Touch', Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ayrılacağını iddia etti.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber Hollywood’dan geldi! Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ayrılacağı iddia edildi. Ünlü magazin dergisi ‘In Touch’, Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılacağını iddia etti.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin balkon kavgaları kare kare basına sızdı. ‘In Touch’ dergisi, detaylarıyla yayınladığı kavgaya ‘The End’ başlığı attı.

EVLİLİKLERİ SALLANTIDA

Hollywood’un en gözde çifti Angelina Jolie- Brad Pitt’in evliliği sallantıda. Jolie’nin yönetmenlik yaptığı ‘Unbroken’ filmi için Sydney’e giden çiftin geçen hafta otel odasının balkonunda ettikleri kavganın görüntüleri kare kare basına sızdı. Brad’in ellerini kaldırarak bağırdığı karelerde, Angelina ise ağlamaklı.

”BRAD ÖFKEDEN DELİYE DÖNMÜŞTÜ”

Kavga sırasında geçtiğimiz yıl kanser riski taşıdığı için mastekomi operasyonuyla iki göğsünü aldıran Jolie’nin sigara içtiği de görülüyor. Dergiye konuşan görgü tanığı, olay anını şöyle aktardı: “Brad kesinlikle öfkeden deliye dönmüştü. Bağrışmalar dakikalarca sürdü. Brad tartışma sonrası otel odasını terk etti..”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir