28 Kasım 2014 Cuma

Ebru Şallı "Rus kızları 30’undan sonra"

Ebru Şallı ile pilates serisinin son DVD’si “ Ebru Şallı ille 3k (Kol-Karın-Kalça)’nın tanıtımı önceki gün Arnavutköy’de Levendiz Rum Meyhanesinde yapıldı. Türkiye’ye pilatesi sevdiren Ebru Şallı serisinin sekizincisinde, üç haftada iki beden incelmenin yollarını anlatıyor. 

Bugüne kadar hazırladığı DVD’ler ile hanımların vücut problemleri için pratik ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflediğini söyleyen Şallı, çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Med yapım ve İmaj ortak yapımı olan bu seride özellikle kadınların görünen ve örtülmesi zor olan bölgeler üzerinde çalıştığını belirten Ebru şallı gazeteciler ile sohbet etti.

Her serinin farklı bir özelliği var bununda ayrı bir yeri var diyen Şallı 3k hakkında,” 3k (kol-karın-kalça) kol özellikli olmayan bir çalışmaydı ama son yıllarda kadınların en büyük kabusu haline geldi. Kol çalışması benden çok istendi bende bu DVD’de yer verdim.

Aynı zamanda beslenme önerilerine de yer verdim. Ebru’nun 3k kahvaltısını da bu DVD’de bulabilirler. Bu DVD sayesinde sımsıkı kollar, karın ve kalçalara kavuşabilirler, bu konuda iddialıyım.” dedi.

Kolun çok önemli olduğunu vurgulayan Şallı,” Bir kadın feminenliğini kaybetmemeli kadın gibi kadın olmalı.” şeklinde konuştu. Ebru Şallı’nın tuzlukla çalışması sırasındaki detayları anlattığı sıradaki halleri neşeli anların yaşanmasına sebep oldu.

Kadınların tuz dökerken kollarına bakıp o şekilde çalışmaya başlamasını isteyen Şallı, tuz yeme konusunda dikkatli olmalarını istedi.

Bir kadını forma sokma konusunda iddialı olduğunu söyleyen Ebru Şallı sonuç odaklı çalışmayı sevdiğini belirtti. Gazetecilerin özel hayatındaki sorularını da içtenlikle yanıtlayan eski manken, sevgilisinin Türkovizyon’da yaşadıklarını soran muhabirlere,” Bu konu geçti ama cevaplayayım yine de...

Bence şarkı çok başarılı ama orada jürinin karışıklıkları oldu. Onunda sebebi ortada, ben başarılı buluyorum.” şeklinde kaçamak cevap verdi.

Sinan Akçıl’ın Rus kızlarını güzel bulması sorulduğunda ise Ebru Şallı,”Rus kızları güzel evet ama bizim kızlarımızın hakkını yememek lazım. Özellikle Türk kadınlarının hiç yaşlanmadıklarına dikkat çekerim.

Rus kızları öyle değil otuzundan sonra çirkinleşiyor” dedi. Şallı,Sinan Akçıl’ı bir bayanla yan yana görse kıskanır mı şeklinde soru soran bir muhabire ise,” Ben rahatsızlık duymam zaten milyonlar sevgilisi, ama o benimle aynı tepkiyi veremez” dedi.

Mavi Mavi şarkısının klibinde oynayacak olmanın sinyalini de veren manken, son zamanlardaki Harun Tan-Ebru Şallı- Sinan Akçıl’ın içinde bulundukları haberle ilgili sorulara mahkeme sürecinden dolayı cevap vermekten kaçındı.

Mustafa Kızgınyürek / Sözcü




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir