28 Kasım 2014 Cuma

Ev hanımları bile estetikli

Eda-Metin Özülkü’nün ‘Bizim Şarkılar’ albümünde bir şarkı seslendiren Yengi, toplumdaki her kesimin estetik ameliyat yaptırdığını vurgulayarak, “Böyle nitelendirmeler üzücü” dedi.

Türk pop müziğinin önemli besteci, söz yazarı ve yorumcularından Eda- Metin Özülkü çiftinin şarkıları önümüzdeki haftalarda Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının sesleriyle müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sözü ve bestesi Eda- Metin Özülkü’ye ait eserlerden oluşan ‘Bizim Şarkılar’ albümünde herkesin dilinde olan unutulmaz Özülkü eserlerinin yanı sıra, yepyeni Özülkü eserleri de olacak.

İlk klip çekildi
Özülkü çiftinin şarkılarını Aşkın Nur Yengi, Gülben Ergen, Hande subaşı, Hülya Avşar, İclal Aydın, Işın Karaca, Murat Dalkılıç, Yaşar, Yıldız Tilbe, Asuman Krause, Zuhal Topal, Korhan Saygıner ve İlkay Armen gibi müzik dünyasının önemli isimleri seslendiriyor. Albümün ilk klibi Aşkın Nur Yengi’nin seslendirdiği ‘Unutulmuş muydum’ adlı esere, Kemal Başbuğ yönetiminde çekildi.
Metin Özülkü, Aşkın Nur Yengi’yi çekimler sırasında yalnız bırakmadı. İkili dostluklarının uzun yıllar öncesine dayandığını söylerken, Yengi, “Eda ve Metin’le dostluğumuz, kardeşliğimiz o kadar kuvvetli ki, bu albümde olmam gerekliydi. Kendimi Metin’e karşı sorumlu hissettim” dedi.
‘Ameliyat izim var mı?’
Aşkın Nur Yengi “Yüzü tanınmayacak halde” başlığıyla çıkan haberlere de isyan etti. Şarkıcı, “Ev hanımları bile bu devirde estetik operasyonlar yaptırırken, bizim gibi ön planda, toplum önünde olan insanların estetik dokunuşlara başvurması son derece doğal. Fakat ameliyat olmadığım halde, kişiyi rencide edecek şekilde ‘yüzü tanınmayacak halde’ nitelemesinin yapılması yanlış ve üzücü. Bakın bakalım yüzüm tanınmayacak halde mi?” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir