31 Ocak 2015 Cumartesi

Yolanthe Cabau: Seksi olmak için..

Yolanthe Cabau, yıllar önce Sneijder’in evlilik teklifini İstanbul semalarında nasıl kabul ettiğini ve bir çok konuyu Hürriyet Kelebek'ten Hakan Gence'ye anlattı.


Yolanthe Cabau, yıllar önce Sneijder’in evlilik teklifini İstanbul semalarında nasıl kabul ettiğini anlattı. Eşinin transfer iddiaları hakkında konuştu, aldıkları yeni kararı açıkladı: Benim hiçbir etkim yok. Transfer konusunu sadece sorarsa söylerim. Artık üç haftadan daha uzun süre birbirimizden kesinlikle ayrı kalmayacağız.

Oyuncu, tasarımcı ve Türkiye’nin ‘Milli Yenge’si. Yıldız futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau... Onunla ilgili akıllarda pek çok soru var: Eşinin Türkiye’de futbol oynaması için o mu ısrar ediyor? Çocuğunu düşürdü mü? İlişkilerini nasıl yaşıyorlar? Uzun kamp süreleri aşklarını etkiliyor mu? Aklımızda bu sorular, yakında vizyona girecek ‘Polis Akademisi Alaturka’ vesilesiyle buluştuk ve cevapların peşine düştük.

Türkiye’de geçirdiğiniz iki yılı nasıl özetlersiniz?
- Burada zaman çabuk geçiyor. Aynı zamanda çok da güzel...

Wesley’le yaşadığınız aşk ülkenizdeki oyunculuk kariyerinizi bıraktıracak kadar büyük mü?
- Evet. Wesley’e duyduğum aşk çok büyük. Ama hâlâ Hollanda’da oyunculuk kariyerime devam ediyorum.

Wesley’le evlenmeden önce futbolcuları seksi bulan kadınlardan mıydınız?
- Hayır tam tersiydi.
Sizi televizyon dizisinde oynarken görüyor. Ardından sürekli telefonla aramaya başlıyor. Bir adam telefonda bir kadını kendine nasıl âşık eder?
- Karakteri olması gerekiyor. Tabii ne zaman, ne için aradığı da çok önemli

Yolanthe Cabau fotoğrafları...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir