14 Nisan 2015 Salı

Gülben ve Ajda'nın tercihi aynı oldu!

Ünlü isimler albümden vazgeçip single çalışmalarına yöneldi.


Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre müzik dünyasının ünlü isimleri albüm yerine single çıkartmayı tercih eder oldu. Bu sayede yüksek bütçeli albüm maliyetlerinden kurtulan sanatçılar, tek parçalık çalışmalarıyla da devamlı gündemde kalmak istiyorlar. İşte single’larıyla yaza damga vurmak isteyen 3 star şarkıcı.

SİBEL CAN: Müslüm Gürses şarkısı söyleyecek

Sibel Can geçtiğimiz yıl ‘Galata' isimli albümüyle Altın Plak Ödülü almasına rağmen bu yaz single çıkartmayı tercih etti. Can, Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba için uyarlanan ve çok popüler olan Müslüm Gürses’in ‘Hangimizi Sevmedik’ şarkısını söyleyecek.

GÜLBEN ERGEN: Bu yaz rakipleri ağır sıklet olacak

Her yaz çıkarttığı single’larla yaza damgasını vuran Gülben Ergen’in, bu yaz rakipleri ağır olacak. Sözlerini ünlü oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç’un yazdığı şarkıyı seslendirecek olan Ergen, single’nın son rötuşlarını yapıyor.

AJDA PEKKAN: Yeterli şarkı bulamayınca single yapmaya karar verdi

Albüm için yeterli şarkı toplayamayan Süperstar Ajda Pekkan, single çıkartmaya karar verdi. Serdar Ortaç, Sıla, Gülşen ve Sinan Akçıl’dan besteler alsa da ince eleyip sık dokuyan Pekkan, şarkı beğenmeyince yazın da adından söz ettirmek için single çıkartacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir