30 Aralık 2015 Çarşamba

Ersin Korkut havaalanında dayak yedi mi?

Sosyal medyayı sallayan iddiaya göre, kimliği belirsiz kişiler, ünlü tiyatro oyuncusu Ersin Korkut'a "Vatan haini" diyerek saldırdı. Ersin Korkut'un dayak yediği iddia edilen video sosyal medyaya bomba gibi düştü. BKM ise dayak iddiasını yalanladı.

BKM Mutfak'ın sevilen isimlerinden Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni Ersin Korkut'un, havalimanında saldırıya uğradığı iddia edildi. Vatan haini diyerek darp edilen kişinin Ersin Korkut olduğu iddia edilirken, görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

Ünlü tiyatro oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın yeğeni oyuncu Ersin Korkut'a bir havalimanında "Vatan haini" diyerek saldırdıkları iddiası ortalığı karıştırdı. Olayın görüntüleri de sosyal medyaya düştü. Görüntülerde Korkut olduğu iddia edilen bir kişiye feci şekilde saldırıldığı görülüyor.
BKM'ninTwitter hesabından yapılan açıklamayla, dayak videosundaki kişinin Ersin Korkut olmadığı belirtildi.
Büyük etki yaratan olaydan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi de bir açıklama yaptı ve 'Ersin Korkut ile ilgili sosyal medyada yer alan talihsiz haberlerin aslı yoktur' denildi.

HDP'Yİ DESTEKLEDİĞİNİ YALANLAMIŞTI
Daha öncede Korkut'un HDP'yi desteklediği iddia edilen fotoğrafları çıkmış, Korkut da açıklama yaparak fotoğrafın fotomontaj olduğunu belirtmişti. Korkut konuyla ilgili şöyle bir açıklama yapmıştı:
"Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçin minibüsünün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmasıdır.

"VİCDAN TERAZİSİNDE TARTMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde gerçekleştirilen bu eylemi herhangi bir vicdan terazisinde tartmak mümkün değildir.
Dil, din ve iade özgürlüğüne inana bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki, tutabileceğim tek taraf savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzan bir ortamnın tarafıdır. Son dönemde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, ailelerine başsağılığı diler, hakkımda gerçekleştirilen bu çirkin kampanyaya itibar edilmemesini rica ederim"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir