29 Aralık 2015 Salı

Nur Yerlitaş kuliste estetik yaptırdı

Nurella lakaplı ünlü modacı Nur Yerlitaş, son kez jüri üyeliği yaptığı stil yarışmasının kulisinde estetik operasyon geçirdi.
Nur Yerlitaş, Microblading Kalıcı Makyaj Tekniği ile yapılan “Kaş Estetiği” operasyonu geçirdi. Yani kaşlarına, yüzünün şekline en doğru ve en güzel halini verdirtti. Kaşlarının yüzüyle olan görünümünü beğenmeyen Nur Yerlitaş, makyöz ve makyörlere de makyaj yaptırmadığı, yüzüne dokundurtmadığı için, kaşları çekimler sırasında çoğu zaman dikkat çekiyordu.
Normalde steril bir ortamda ve işlemi gerçekleştirecek kişinin klinik ortamında gerçekleştirilmesi gereken Microblading Kaş Estetiği işlemi, Nur Yerlitaş’a özel olarak; Engin Tan tarafından kuliste gerçekleştirildi. 15 dakikalık işlem, lokal anesteziyle birlikte toplam 1 saat sürdü.

OPERASYONDAN 10 DAKİKA SONRA YAYINA ÇIKTI

Nur Yerlitaş, işlem bittikten tam 10 dakika sonra çekimler için jüri koltuğuna oturdu. Yerlitaş’ı yorgun gösteren kaşlarının yerine de dinç gösteren yeni kaşları geldi.
İfade ve Stil Danışmanı Engin Tan, Nur Yerlitaş’a yaptığı yeni kaşlar için, “Yaptığım işlem çok doğal olduğu için, ekran hata kabul etmemesine rağmen, yapıldığı an Nur Hanım ekrana çıkabildi” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir