27 Aralık 2015 Pazar

Hatay'da Hadise isyanı çıktı!..

700 bin liralık Azerbaycan konseri iptal olan Hadise, yılbaşında sahne almak için Hatay Büyükşehir Belediyesi'yle anlaştı. Seksi şarkıcıya verilecek 600 bin liralık ücret üzerine vatandaş, hem Hadise'yi hem de belediye başkanını topa tuttu...

Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre ünlü şarkıcı Hadise'nin yılbaşı konseri, olay yarattı! Seksi popçunun Azerbaycan'daki 5 yıldızlı bir otelle 250 bin dolar yani yaklaşık 700 bin TL karşılığı anlaştığı yılbaşı konseri iptal oldu.

Bunun yerine hemen Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yılbaşı organizasyonunda sahneye çıkmak için el sıkışan Hadise'ye verileceği iddia edilen 600 bin TL'lik ücret ortalığı karıştırdı.

SERTAB DA VAR!

Yaklaşık 1 buçuk saatte İstanbul'daki lüks bir daire parasını cebine indirecek olan seksi şarkıcı kadar Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a da tepki yağdı. Başkan Savaş, Hadise'nin dışında Sertab Erener'in de yılbaşı etkinlikleri kapsamında konser vereceğini twitter'daki resmi hesabından açıkladı.

Hadise ve Erener'in alacağı para ve konserin ses, sahne masrafları eklendiğinde 31 Aralık'ta yaklaşık 1 milyon lira harcayacağı konuşulan Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a şöyle mesaj yağdı:

İŞTE O MESAJLAR...

"Keşke bütçelerini daha anlamlı işlere harcasalardı", "Hadise'ye verilen 600 bin lira ile kentteki sokak çocuklarının tamamı kurtulabilirdi", "Hatay Büyükşehir, Hadise'ye vereceği konser parasıyla kaç öğrenciye eğitim bursu verilebileceğini acaba hesaplamış mı?", "Sayın Kılıçdaroğlu, acaba Lütfü Savaş'ın yılbaşı konseri için harcadığı paraya ne yorum yapacak?", "Bu kadar da israf olmaz, yazıktır", "Hadise'nin alacağı parayla kentteki elektrik hattı yenilenir".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir