31 Aralık 2015 Perşembe

Yılın modeli: Anna Ewers

Models.com internet sitesinin yaptığı internet oylamasında yılın modeli seçilen Anna Ewers, ünlü tasarımcı  Alexander Wang tarafından bir blogta keşfedildi.
ABD’den yayın yapan Models.com internet sitesinin yaptığı oylama birkaç gün önce açıklandı. 22 yaşındaki Alman asıllı top model Anna Ewers, “yılın modeli” seçildi. Anna Ewers 2015 yılı içerisinde magazin gündeminden düşmeyen Kendall Jenner ve Gigi Hadid gibi isimleri geçerek birincilik koltuğuna oturdu.
Her ne kadar gündemde çok görmemiş olmasak bile kim bu Anna Ewers?
Anna Ewers 14 Mart 1993 Freiburg, Almanya doğumlu. Ünlü tasarımcı Alexander Wang tarafından bir blogta keşfediliyor. İlk 2014 İlkbahar-Yaz Moda haftasında 37 defilede boy gösteren Anna Ewers Şubat 2014’te de Milan Moda Haftası’nda top model olarak yer aldı.
Vogue Paris başta olmak üzere derginin birçok versiyonunda kapak kızı oldu. 2015’te ise Adriana Lima ve Raquel Zimmermann ile birlikte Pirelli takviminde yer aldı.Ewers ayrıca Balenciaga, Balmain, Calvin Klein, Chanel, Dior, Donna Karan, Fendi, Lanvin, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Prada, Ralph Lauren ve Versace’nın da bulunduğu 60’tan fazla tasarımcının defilesinde yer aldı.
Amerikan Harper’s Bazaar dergisinin mayıs sayısına ‘moda dünyasının yeni top modeli’ başlığıyla kapak olan güzel ‘Ve Tanrı Anna’yı yarattı’ cümlesiyle de parlatıldı. Brigitte Bardot’a benzetilen Ewers bu benzerlikten memnun olduğunu dile getirmiş.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir