16 Şubat 2016 Salı

Tom Cruise neden yaşlanmıyor

Ünlü aktör Tom Cruise, önceki akşam sunuculuk yaptığı BAFTA Ödüllleri'ne damgasını vurdu. Ama oyunculuğuyla değil şiş ve bazı mimikleri iptal olmuş yüz hatlarıyla. 


Bir süredir 53 yaşına gelmesine rağmen yavaş yaşlanmasının sırrı merak edilen ve bu konuda çok çeşitli teoriler ortaya atılan Cruise, ödül gecesi Hollywood ünlülerinin birçoğunun düştüğü tuzağın kurbanı olduğunu gözler önüne serdi.

Cruise, ödül töreni yayınında ekranda görünür görünmek sosyal medya çarkları da dönmeye başladı.
Herkes klavyenin başına geçip Tom Cruise'un yüzüne ne olduğunu sormaya başladı. Birçok kişi de onun botoks enjeksiyonuna kurban gittiğini ileri sürdü.

İşin aslına bakılırsa aktörün yüzü de bu iddiaları doğrular nitelikteydi. Bugüne kadar 20 yaşında olanlar da dahil gösteri dünyasının birçok ünlüsü gibi botoks yaptırmıştı yüzüne Cruise.
Ama bu sebeple de yüzü sanki saatler süren bir uykudan henüz kalkmış gibi şişti. Üstelik gülerken zorlanması da dikkatlerden kaçmadı.

Birçok kişi Cruise hakkında "şişirilmiş bir balon benziyor" yorumunu yaptı. Bir Twitter kullanıcısı da "Tom Cruise, çok güzel bir şekilde yaşlanan sevimli yüzünü yerle bir eden Tom Cruise'un trajedisi " notunu paylaştı.

Bir kullanıcı da "Görüyorum ki Tom Cruise kendine yeni bir yüz satın aldı" yazdı.
Aralarında "Sanki Tom Cruise tüm dünyanın botoks stokunu kendi yüzüne uygulatmış" gibi esprili yorumlar yapanlar da vardı.

Bir kullanıcının "Tom Cruise'un yüzü milyonlarca arı tarafından sokulmuş gibi görünüyor" yorumu da bu konuda yeni esprilerin doğmasına yol açtı.

Botoks uygulaması özellikle kadın ünlüler arasında çok yaygın. Ancak bazen onlar da bu uygulamanın kurbanı olup şiş bir suratla objektiflere takılıyorlar. Onlar gibi botoks kurbanlarına ise magazin basınında "yastık surat" deniliyor.


  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir