18 Mayıs 2016 Çarşamba

Fahriye Evcen'e takipçilerinden Oya Aydoğan tepkisi

Türk sinemasında sayısız filme imza atan Oya Aydoğan dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenazeye sanat dünyasından birçok isim katıldı. Fahriye Evcen de Aydoğan'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Instagram sayfasından paylaşım yapan Evcen'i bazı takipçileri savunurken bazı takipçileri de vefasızlıkla suçladı. 

Fahriye Evcen, şöhretinde büyük emeği olan Oya Aydoğan için, Instagram hesabından taziye mesajı yayımladı ve dün düzenlenen cenaze törenine katıldı.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

Instagram hesabına 'Nurlar içinde yat. Güzel kalpli Oya ablam, mekanın cennet, ruhun şad olsun' notunu düşen Evcen'e takipçileri tepki gösterdi.


İşte Evcen için yapılan o yorumlardan bazıları...

'YAZIKLAR OLSUN'
Takipçiler, 'Seni o keşfetti nankör Fahriye' ve 'Yazıklar olsun sana' gibi eleştirilerde bulundu.
sermey21: 'Telefonla acmakla olmuyor hanfendi ve öldüğünde cenazede boy göstermek hiç olmuyo yazıklar olsun !!! Çıkarın şunu takipten begenilerden! Burak sana fazla ego yaptı.'

uzaklardanbiyerden: BASKA NE PAYLASABILIRDI BAZILARI RESMI BEGENMEMIS DE AGLARKEN FELAN RESIM ATSA MI MUTLU OLURDUNUZ BU NE YA BURASI BI INSTAGRAM YA HERSEYI BURAYA YAZCAK ATICAK DEGIL YA ICINDE YASIYODUR NE BILIYOSUNUZZ

burcu.ate: Hasta oldugunu biliyordun taa adalara arkadasinin dugunune gittin bana böyle bi iyilik yapan kadinin tirnagina taş degse yaninda biterim.

karakizdemet: Sen oya Aydoğan sayesinde meşhur oldun bu vefasizligi Rabbim yanına birakmayacaktir nankorrr

arzuelmaci:Oya Aydogan sayesinde Fahriye oldun farkindasindir umarımmm!!!!!!

ysmn_75: Egon Allah katina cikmis @evcenf cok guvenme kendine bak gunlerdir rahmetli oyanin kalbinin guzelligi konusuluyor bilmem anlatabildimmi?

enmodaabutik: Senin yolunu acan kadini bir daha hic aramayip hic sormayip sadece cenazesine gitmen neyi değiştirir vefasizligini değiştiremez yazik cok yazik.

dilekalatas38: Fahriye evcen her cikişin birde inişi vardır biz halk cıkarmasini biliyorsak indirmesinide biliriz

sibelyore: Nankörmüşsün kötü yorumlar gelince resim paylaş kötü yorum gelmesin diyede cenazeye git hastaneye niye gitmedin? ya da yaşarken niye gönlünü almadın? olmadı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir